Putyin elviszi janicsárnak az ukrán gyerekeket?
Van igazság a 2-es válaszában,..
Az hogy ki is ölte meg ténylegesen a szüleit a gyereknek , egy háborús övezetben,elég nehéz kideríteni.... és nem tisztem semelyik felet elitélni,mert nem tudom! Nem voltam Ott..
Mindenesetre a Hágai törvénykezés szerint NEM háborús bűn, az hogy az USA napalmot dobot Vietnámi gyerekekre, az hogy 2 atombombával megöltek 2 Japán városban kb 200E civilt (nem katonát!!),.. az hogy megöltek kb 200-500E Irakit,meg Afganisztánit, meg Szíriait ,,,és Libia, és még sorolhatnám..az országokat,.. Nos az NEM BŰN! , Azt az USA-nak lehet!
De az Ő szerintük,Háborús BŰN ha egy a világ legjobban Militarizált területén, a tankoktól és Aknáktól hemzsegő, egyfolytában bombázott,és lövöldözött régiójában.,..a meghalt Orosz ajkúak gyerekeit elszállítják onnan. Hát igen.. ha érzed.. a szarkazmust a Hágai törvénykezésben..akkor nem tévedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!