Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha elfogynak a hadrafogható...

Konteós kérdése:

Ha elfogynak a hadrafogható ukránok az USA majd megkéri szépen a NATO keleti szárnyának országait hogy ugyanmá' szálljanak be a háborúba előerővel is?

Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 13:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

"Tudom, ez neked szokatlan és félelmetes lenne."

Oké, mondok egy meglepő dolgot, amit talán nehéz lesz elsőre feldolgozni: nálam sincs gazdi, csak éppen más a véleményem. Tudom-tudom, olyan nincsen, hiszen csak egy igazság van, amit te éppen ismersz, én meg hülye vagyok, ezért nem, de mi van, ha tévedsz?

2023. márc. 16. 15:38
 22/30 anonim ***** válasza:
77%

"nálam sincs gazdi" ez annyira meggyőző, hogy elhittem neked.

Állítólag a bántalmazó kapcsolatban élők sem mindig ismerik fel, hogy őket bántalmazzák, kihasználják, megvezetik. És azt gondolják, hogy szabadok, bármikor kiléphetnek.

Nem csak elsőre nem fogod ezt érteni.

2023. márc. 16. 15:42
 23/30 anonim ***** válasza:
30%
Lehet további nem létező dolgokról ötletekkel szárnyalni. De egyelőre az oroszok fogynak. Valahogy nincs kedvük Putyinért halni.
2023. márc. 16. 16:08
 24/30 anonim ***** válasza:
58%
#26 Lehet, hogy az oroszok fogynak, a hoholok viszont már kb. elfogytak :)
2023. márc. 16. 18:14
 25/30 anonim ***** válasza:
42%
erről fantáziáltok most Viktorral?
2023. márc. 16. 18:37
 26/30 anonim ***** válasza:
Reméljük nem!
2023. márc. 16. 20:36
 27/30 anonim ***** válasza:
Erre vanak a zsoldos cégek vagy szerinted Amerika amiket le rohant országokat csak Amerikaiak harcoltak.Csak várják a bejelentést hogy, pénzért lehesen menni mert most ingyen várják a csatlakozást az emberektöl.Meg az emberek olcsobak mint a tankok meg löszer amit az eu küld a zsoldosok az csak zsebpénz zsoldosok meg soha nem fogynak el.
2023. márc. 16. 22:30
 28/30 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
61%
A NATO egy védelmi szervezet, nem fog támadni. Arról szól, hogy ha egy tagországot megtámadnak, akkor az egyezmény szerint a többi tagországnak kötelessége együttes erővel a védelmére kelni. Ukrajna nem tagország, így nem kötelezhetnek senkit, hogy védjék meg. Olyan, hogy megkérnek szépen, mert te közelebb vagy, hogy menjél már át lövöldözni, nem fordulhat elő.
2023. márc. 16. 22:36
 29/30 anonim ***** válasza:
Én nem látnék abban semmi rosszat, ha pl. logisztikai és egyéb technikai (nem is feltétlenül haditecnkikai) valamint orvosi segítséget kéne nyújtanunk. Volt erre már példa. És Orbán riogatás, hogy akkor megtámadnának az oroszok, na meg azért nem engedi át az országon a NATO egységeket, mert akkor hazánk célponttá válna, és megtámadnának, 100 % orbánhülyeség. Lengyelországot se támadták meg, ahogy a többi országot sem. Oroszországnak épp elég most Ukrajnával hadakozni, ha nyiltan megtámadnának egy NATO tagállamot, akkor a NATO is nyiltan harcolna, és belehúzna Ukrajna támogatásába, ami Oroszoknak nagyon nem hiányzik, ezt még Putykovics is tudja.
2023. márc. 17. 07:42
 30/30 anonim ***** válasza:
majd Putyin megkér titeket, ruszkikat, kérdező
2023. márc. 17. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!