Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Donald Trump jól megszivatta...

Donald Trump jól megszivatta Putyint szerintetek is ? xDDD

Figyelt kérdés

[link]

Orbán Viktor nem hiszem hogy ezt meg merte volna lépni xD

2023. márc. 15. 22:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. márc. 15. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Trump elnöksége idején az USA-orosz kapcsolatok is jobbak voltak mint Obama vagy Bush elnöksége alatt, Biden-ről meg nem is beszélve.

Ez a videó igazából nem szívatás volt Trump részéről, hanem poénkodás, Putyin is vette a lapot.

Trump-nak pedig volt egy kijelentése is, hogy ő volt az egyetlen elnök, ebben az évszázadban, amikor Oroszország nem állt konfliktusban más országgal.

2023. márc. 15. 23:04
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Putyin már lecsüccsent volna, de Trump még kezet fogott a többi kormánytaggal. Mi ebben a szívatás? Az mindenesetre kellemes nosztalgiával tölt el, hogy Trump legalább valós személyekkel fogott kezet, fantomok helyett. :D
2023. márc. 15. 23:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Tudom en is poenosra vettem
2023. márc. 15. 23:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak nem arra számitottam hogy Putyint utoljára hagyta xd
2023. márc. 15. 23:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Vicc az egesz nyilvan ilyen hiearchia politikus vicc itt en osztom a lapokat nalunk igy is lehet felfogni szerintem 😃
2023. márc. 15. 23:19
 7/11 anonim ***** válasza:
29%

Trump Putyin embere volt, egy rakás orosz pénzt folyattak hozzá, és a választást is az orosz propagandagépezet segítségével nyerte meg.

Trump legfeljebb akkor ártott Putyinnak, ha véletlenül néha fogazott amikor levette szájjal.

2023. márc. 15. 23:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=Sai5Ab5xFRk&ab_channel=Globa..

nem értem mi a szivatás? arra gondolsz hogy ő vele nem fogott kezet?

elég ennyit beírni youtubera hogy "trump putin osaka 2019" és kidobja a fentebb linkelt videót, ahol látszik hogy putyinnal fog először kezet miután a terembe érkezett.

ha valamit félreértettem, kérlek írd meg.

2023. márc. 15. 23:25
 9/11 A kérdező kommentje:
ja oksa sorry
2023. márc. 15. 23:54
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
Vlagyimir Putyin Elnök Úr, Donald Trump Elnök Úr és Dr Orbán Viktor Mihály Miniszter Elnök Úr együtt hozta el a békét, a boldogságot és jólétet a Világ Népeinek korábban.
2023. márc. 16. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!