Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin így aratott volna...

Putyin így aratott volna villámháborút ?

Figyelt kérdés

Az ukránok nyugati segítség nélkül nem húzták volna ki sokáig max 1 hétig szerintem.

És akkor nem lenne annyi halott se.

2023. márc. 12. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
nyugati támogatás nélkül Ukrajna nem nagyon bírta volna ennyi ideig
2023. márc. 12. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

Azért 1 héten belül nem tudom mennyi segítséget kaptak, max információt az ukránok.

Az viszont tény, hogy ha sikerült volna hamar dűlőre vinni akkor nem százezres nagyságban mérnék az emberáldozatokat.

De hát tudjuk, hogy vannak olyan érdekközösségek akik képesek az utolsó ukránig harcolni, már csak az a kérdés, hogy az ukránok erről mit gondolnak. Az oroszoktól várni, hogy majd szépen kihátrálnak meg szerintem hülyeség, nem valószínű hogy érdekükbe állna vagy épp az állampolgárok erre rákényszerítenék a vezetést.

2023. márc. 12. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Villámháborút nem lehet aratni, győzelmet az lehet.

Az orosz villámháborús tervek a hosztomeli repülőtérért folytatott harcokban eldőltek még a háború kitörésének napján.

2023. márc. 12. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Putyin nem tanulmányozta kellő alapossággal Hitlerék villámháborúját.
2023. márc. 12. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
#2 Azt, hogy az oroszok minden előkészülete a hosztomeli reptéren keresztüli invázióra mutat, már hónapokkal a háború kitörése előtt tudatta az USA az ukránokkal. Valójában már a háború előtt segítette az USA az ukránokat a megfelelő információkkal.
2023. márc. 12. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
92%

Hát nem tudjuk, hogy mekkora lenne az áldozatok száma, de hogy Ukrajnát akkor már nem Ukrajnának hívnák, az is biztos.

Nem kéne nagyagy fantázia: képzeld el, nem vagyunk se NATO, se EU se semmilyen tagok, megtámad egy bazierős ország, mondvacsinált ürüggyel, csak mert kell nekik valami, ami nekünk van, és képesek lerohanni az országunkat. Te mint államfő, kérnél-e külföldi segítséget, vagy átadnád az egész országot az ellenségnek?

És bírom, hogy pont azok tolják ezt az ukránellenes dumát a legjobban, akik ma is hőbörögnek Trianon miatt. Nagyon következetes gondolkozás mód, ugye? (szarkazmus)

2023. márc. 12. 13:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Nehéz döntés nem tudom lehet én is segitséget kérnék
2023. márc. 12. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!