Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az igaz hogy Putyinak az ütös...

Az igaz hogy Putyinak az ütös kemény hadserege Szerbiában van?

Figyelt kérdés
Ilyet is hallottam csak nehéz át hozni őket Ukrajnába valahogy nehezen tudom elképzelni ha ennyire fényezik őt hogy ne legyen még tartalék neki akik igazi katonák nem börtönből szabadult bünözők
2023. márc. 12. 02:27
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Marhaság.
2023. márc. 12. 02:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2023. márc. 12. 02:42
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Persze, meg van neki egy ütős hadserege a Szaharában, az Északi-sarkon, meg egy a Holdon is. Ez csak a putyinisták álmodozása. Az az orosz hadsereg, amit most látunk. Szétlopott, lepukkant, megfogyatkozott. Ennyi van, nincs több.
2023. márc. 12. 07:03
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

Sosem értettem ebben a logikát. Ha van nekik ütős hadseregük, akkor Putyin mesteri terve az, hogy eddig a béna katonákat halomra öleti? A saját embereit kiküldi meghalni tudva, hogy van neki egy sokkal jobb hadserege ami nyerhetne gyorsan? Ez a lehető legrosszabb színben tünteti őt fel, egyszerűen fel sem tudom fogni, hogy aki Putyinnal szimpatizál hogyan gondolhat ilyet...

A mostani opció a lehető legjobb a szimpatizánsoknak. Nagy korrupció van és hülye kommunista berögződés, ezzel pedig sajnos nem tud mit tenni Putyin, így nem lehet egy minőségi hadsereget fenntartani bármit is szeretne ő csinálni.

2023. márc. 12. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!