Annyit pontosítanék amíg bizonyos amerikai spekulánscsoportok igénylik addig fog tartani a háború.
2023. márc. 11. 20:33
2/12 anonim válasza:
Nógrádi nem ostoba ember, de nem értek egyet. Előbb-utóbb Oroszország kifullad. Nem fogja bírni sem gazdaságilag, sem katonailag, és a társadalmi ellentétek is megnőnek. Ez persze lehet, hogy csak évek múlva következik be. Remélem, előbb véget ér ez az értelmetlen vérontás.
2023. márc. 11. 20:34
3/12 anonim válasza:
ez
2023. márc. 11. 20:43
4/12 anonim válasza:
Nógrádi, a komcsi szélhámos. Hát persze.
Nyilván nyugati támogatás nélkül Ukrajna összeomlott volna. És aztán mi lett volna? Varázsütésre feloldják a szankciókat? Nem, és Oroszország mindenképpen nagyon rosszul jár.
Így pedig még rosszabbul, és lehet reménykedni, hogy a bolsi KGB-s tömeggyilkos előbb-utóbb oda kerül, ahová való.
2023. márc. 11. 20:50
5/12 anonim válasza:
Ez annyiban igaz hogy Ukrajna tényleg nem bírná nyugati segítség nélkül. Ha az USA kihátrálna Ukrajna mögül akkor az országnak annyi lenne.
2023. márc. 11. 20:53
6/12 MDaniel98 válasza:
4#Nem tudom, Putyinnak szerintem túl nagy hatalma van Oroszországon belül, ahhoz, hogy félre lehessen állítani. Ez alól talán kivétel ha a közvetlen belső köre puccsolja meg, de amennyire hallottam köztük vannak olyanok is, akikhez képest Putyin már-már liberális, szóval nem hiszem, hogy a háborút befejezné bármelyikük.
2023. márc. 11. 20:57
7/12 anonim válasza:
Dőlnek a hadiiparnak az állami megrendelések. Az olajipari cégek rekordprofittal zárták a 22-es évet. A pénzvilág nem engedi meg a politikusoknak hogy befejezzék a háborút. Egyébként sem nagyon akarják befejezni. Tudják a dolgukat hogy mit várnak el tőlük az eltartóik.
2023. márc. 11. 21:12
8/12 anonim válasza:
20:57: szerintem ha Putyin bukik, megy vele az egész brancs is. Teljesen új emberek fognak jönni.
2023. márc. 11. 21:27
9/12 anonim válasza:
Ezzel az a probléma hogy csak a Putyin baráti körnek van elegendő pénze a politikai hatalom megtartásához. Aki ki akar lépni ebből a körből ki szokott esni az ablakon.
2023. márc. 11. 21:45
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem.
Mivel a jelenlegi szovjet tamadó hadtest 90%a zsoldos, meg letöltendőt hadkötelezettséggel kivaltó pszichopata fegyenc.
nem pedig ruszki katona.
Az ukran sereg 60%a szintén zsoldos akiket eu lóvéból fizetnek.
Para akkor lenne ha putyin igazan bemozgósítana és kivezényelné a frontra a gusztustalan hanyadék orszàga ferfiait ami alsó hangon 800ezer ember.
Ami egyébkent nem elképzelhetetlen
Mert ha ukrajna tényleg megkapja a 100 tigris tankot...az kb 6x os túlerőt eredményezne az agresszor nemi erőszakoló civileket tömeggyilkoló oroszok felett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!