Lesz-e NATO-orosz háború?

Szerintem nem én álmodok. Mi a helyzet a rettegett orosz légierővel? Még mindig nem tudnak közvetlen csapat támogatást nyújtani? Csak nem alkalmatlanok rá?
És az orosz kommunikáció? Még mindig titkosítatlan baofenggekkel és 50 éves analóg rádiókkal nyomják?
A T-14 Armata és a többi csodafegyver letarolta már Ukrajnát? :D
Hogy is szólt az orosz propaganda? Kijev 2 nap alatt, Berlin legfeljebb egy hét, mert a katonáink még tudják az utat? :D :D
A rettegett vörös hadsereg Ukrajnában elakadt, ezt mivel magyarázzátok ratyikáim? Nem a NATO verte meg az oroszokat, hanem a korrupció, a mértéktelen lopás és az intézményesített dilettantizmus.

Nyugodj le meklén, Putyin is azt mondta, hogy esélytelenek a NATO-val szemben. Majd hozzátette, hogyha a NATO belép a háborúba, akkor azt a háborút nem hagyományos fegyverekkel fogják megvívni. Lehet fikázni a ruszkikat, a bevetetlen légierejüket, de azért valahogy mindig célba találnak azok a kivénhedt rakétáik, pedig már tele vannak az ukik nyugati légvédelemmel.

" Lehet fikázni a ruszkikat, a bevetetlen légierejüket, de azért valahogy mindig célba találnak azok a kivénhedt rakétáik, pedig már tele vannak az ukik nyugati légvédelemmel."
Azért egyre kevésbé találnak azok célba. Mióta telerakták az országot légvédelemmel azóta a legendák szerint 80+%-át leszedik.
A hiperszónikus rakéta pedig olyan, mint a többi wunderwaffe... :)
"Nyugodj le meklén, Putyin is azt mondta, hogy esélytelenek a NATO-val szemben."
Na ezt mondjuk részletezd a többieknek pls, mert nekem nem hisznek :D

13 vagyok
Ahogy mondod, a legendárium hogy 80+% elfogásra kerül. Eddig még sosem jött ki zselé matekja, a lelőtt + célba talált rakéták száma mindig lényegesen felülmúlja a ténylegesen indítottak számát. A kindzsalt a feltétlenül első csapásban elpusztítandó célokra indítják, legutóbb 7 db-ot, a kalibert második körben küldik, és első körben a sahed drónokat, hogy lefogja, és túlterhelje a légvédelmet. Amikor indítanak 80 rakétát (drónt) összesen, akkor abból legalább 40-50 db a filléres sahed, ami csak csali, hogy felfedje magát a légvédelem, meg elpufogtassa a több százezres rakétáit, de azért ha célba talál, az 50 kg TNT is tud kárt okozni. A lényeg a kalibr, annak meg a találati aránya 90% feletti.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!