Hol rontotta el Putyin?

Azzal hogy öreg.
És nem fogja fel, hogy az emberek nem diktatúrát, elnyomást és csóróságot akarnak, hanem tiktokot meg online filmeket nezni es megosztani a porhubon ahogy agyonkefélik a nőjüket...

Szerintem ott, hogy nem indított totális támadást, amikor még megtehette volna és nem ért el gyors eredményt. És minél tovább húzódik, annál több muníció jön nyugatról, szóval ez már állóháború és semmi értelme.
Kössenek békét a további veszteségek elkerülése érdekében!

Szerintem sok mindent elrontott.
És ezt most szigorúan orosz szemszögből írom, nem vagyok amúgy orosz párti.
Elsőre azt, hogy kilóra megvehette volna a teljes ukrán elitet, és ezzel magát Ukrajnát, háború nélkül.
Másodszor azt, hogy miután ezt nem tette meg, és a Krím megszállása mellett döntött, nem indított már akkor egy teljes inváziót az ukrán vezetés leváltására/meggyőzésére.
Harmadszor pedig azt, nagyon alábecsülte az ukránok és a nyugat erejét és ellenállásra való hajlandóságát, és nem ment biztosra azzal, hogy nem iktatta ki egy meglepetésszerű támadással az ukrán vezetést még a háború megindítása előtt, pl. precíziós bombázással, rakétákkal, bérgyilkosokkal, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!