Az USA élet-halál küzdelmet indít Kína ellen. Ez miért nem zavar senkit sem?

Engem nem zavar, alig várom, hogy kitörjön valami univerzális balhé, és záporozzanak az atomok.
Rengeteg retardált barom legalább megdöglik, marad max. 10%-a a népességnek, többé nem lesz végre tömeg sehol, nyugodtan lehet majd sétálgatni, kirándulni, autózni anélkül, hogy a sok k-csögöt kellene kerülgetni mindenhol, mert ez már elviselhetetlen.
Legjobb, ami csak történhet.

"Rengeteg retardált barom legalább megdöglik"
Nem zavar, hogy Te is megdöglesz? Max a túlvilágon sétálgathatsz...

Majd ha Kína és Orosz nem szól bele más szuverén országokba, akkor majd lehet USAzni, addig nem..
Tudod… Miért keresed a szálkát a másik szemében, miközben a gerendát a sajátodban nem veszed észre?

“ 5: Hát, eddig én úgy látom, az USA pofázik bele mindenki ügyeibe, és terjeszti a sajátos kultúráját, demokráciáját, ami csak káoszt szül mindenhol máshol.”
Kevesebb KESMA-t olvass.. Tudod, HAZUDNAK!
Küldjek cikket mikor a keleti despoták “szóltak” bele más belügyeibe, esetleg be is vonulva levertek tüntetést, tavaly…

“ Hát, eddig én úgy látom, az USA pofázik bele mindenki ügyeibe, és terjeszti a sajátos kultúráját, demokráciáját, ami csak káoszt szül mindenhol máshol.”
Emlélszel; mikor OV ellenzékben volt? Hányszor is beszélt pl az orosz despotozmusról? Segítek! Többszőr
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!