És ez a lap van olyan hiteles, mint a 888, vagy még annyira sem? :D
2023. márc. 4. 14:15
32/45 anonim válasza:
"És ez a lap van olyan hiteles, mint a 888, vagy még annyira sem? :D"
Ezt most tőlem kérdezted a Guardian cikk után...? Csak az Egyesült Királyság egyik legmegbízhatóbb és legrangosabb újsága, ráadásul teljes mértékben a balközép/liberális oldalra lehet besorolni.
2023. márc. 4. 14:29
33/45 anonim válasza:
A libsinek mindegy hogy mit linkelsz.
Ha szembemegy azzal, amit gondol, akkor úgy is sír.
Jó, én befejeztem. Olyan szinten buta emberek írkálnak ide, hogy az már fáj. Hozhatsz nekik bármilyen forrást, akkor is csak kötekednek, magyarázkodnak. Nem igazán tudom, mi bajuk van. Talán ennyire megviseli őket, hogy be kéne ismerniük, rossz ötlet volt a migráció támogatása, vagy nem tudom. Vagy csak azért kötekednek, mert azt hiszik, egy orbanistával szemben mindig ezt kell csinálni. Nem tudom, nem is érdekel, de ez egy végtelen butaság. Mint ahogy statisztikai adatokkal jönni, az esetet madártávlatból nézni, amikor egy felnőtt férfi megszúrt indok nélkül egy kislányt úgy, hogy még csak bűnöző se volt a hapsi. És akkor erre benyögni, hogy semmi köze a migrációhoz, meg ilyet mindenki csinál. Fájdalmas. Elmehettek a pokolba!
2023. márc. 4. 16:20
35/45 anonim válasza:
"amikor egy felnőtt férfi megszúrt indok nélkül egy kislányt úgy, hogy még csak bűnöző se volt a hapsi"
A csávó visszaeső bűnöző. Legutoljára novemberben ítélték el és épp próbaidőn volt. A legsúlyosabb bűntette egy 150.000 eurós lopás volt 2015-ben, amiért 3 évet ült, de voltak erőszakos, illetve drogokkal kapcsolatos bűntettei is.
Már mint a konkrét tényekkel, hogy itt a nem migráns barát országban többször történik késelés mint a svédeknél?
2023. márc. 4. 16:44
37/45 A kérdező kommentje:
#36: Felfogod, hogy ha nem viszik oda a migránsokat a liberális barátaid, akkor nem történik ez meg? Akkor nem szúrnak le csak úgy egy kislányt? Van X db bűnöző bizonyos típusú bűnelkövetésekkel, erre odavisznek egy csomó olyan embert, aki miatt lesz X+Y db bűnöző eddig teljesen szokatlan típusú bűnelkövetésekkel. Komolyan, annyira buták vagytok, hogy az már fáj. Kíváncsi lennék, ha a ti kislányotokkal tenné ezt valami szegény "menekült", mit szólnátok.
2023. márc. 4. 16:50
38/45 anonim válasza:
"mint a svédeknél?"
Már leírtuk, hogy ezek cigányok.
2023. márc. 4. 17:01
39/45 A kérdező kommentje:
#38: Addig nem jutnak el agyilag, hogy a cigányok ugyanolyan migránsok itt, mint az arabok Svédországban. Senki nem akarta őket ide, de idekerültek, most meg már nem tudunk tőlük megszabadulni. És akkor nincs semmi baj a migrációval...
2023. márc. 4. 17:03
40/45 anonim válasza:
"Felfogod, hogy ha nem viszik oda a migránsokat a liberális barátaid, akkor nem történik ez meg? Akkor nem szúrnak le csak úgy egy kislányt?"
Dehogynem, mivel nem csak migránsok szoktak késelni, vagy úgy eleve erőszakos bűncselekményeket elkövetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!