Mégis mi a fene történik Nyugaton?
A Nyugati vezetésnek és az embereknek is úgy néz ki elment az esze.
Háborúpárti, szankciós politikát támogató politikusok vezetik a Nyugati országokat, és a Nyugati emberek lelkesen támogatják a szankciókat, amik brutális szankciós-inflációt generálnak és szétverik az Európai Unió gazdaságát, ezzel szemben Oroszország semmit sem érez a szanckiókból.
És ha ez még nem lenne elég nyugaton virágzik a woke és a gender őrület. Brüsszelben meg Washingtonban magyarázzák a megmagyarázhatatlant. A szabadságjogot csorbítják, és azért börtönbe kerülhetsz ha azt mondod, hogy csak férfi és nő létezik.
Mi történt a Nyugati világgal?
Én se értem ezt. Annó a hidegháború alatt egy csomó nyugati fiatal, főleg Párizsban ott lázadtak az utcán Amerika és a kapitalizmus, meg az onnan jövő háborús retorikával szemben, és a Szovjetunió meg Mao Kínája érdekében szólaltak fel.
Most meg mindegy, hogy valaki Nyugaton átlag ember, vagy ilyen mai liberális fiatal egyöntetűen tekintik Untermensch-nek az oroszokat és támogatják Amerika háborús politikáját.
"és azért börtönbe kerülhetsz ha azt mondod, hogy csak férfi és nő létezik"
Ez speciál nem igaz. De ha Moszkvában azt mondod hogy háború van, azért kaphatsz 10 évet.
Az infláció magyarországon 26% míg pl. németországban 8-10%ra csökkent. Ha fordítva lenne akkor megérteném amit makogsz de jelen esetben talán orbánon kellene számon kérni miért rosszabb a helyzet otthon mint bárhol máshol.
A német állam nem nyomorult árstoppot hanem valós segítséget nyújt az állampolgároknak, én pl. múlt hónapban kaptam meg a 3000 eurós támogatást itt németországban.
Te mit kaptál orbántól a két és félszeres infláción kívül? :)
A woke-kal egyetértek, tényleg nonszensz már egy sorozatot se tudok nézni anélkül, hogy ezt ne erőltetnék állandóan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!