Atom & Világháború lesz Murphy törvénye alapján?
"Nem igazán látszik, hogy ez miért lenne jó bármelyik félnek is"
Mért, bármelyik hábi miért volt jó bármelyik félnek is? Hol látszott hogy jó nekik?
1, Putyin azt mondta, hogy azt érzik az oroszok, hogy a nyugat el akarja pusztítani őket és most a hadsereg is oda lett a NATO fegyverektől és a hatalmas mozgósítás után sem halad semmi. Hát mégis nem lehet semmi oka rá?
Putyin komoly elmebeteg, beszámíthatatlan. Maga a Pentagon ismerte el, hogy autista [link] fogyatékos lett [link] Hasnyálmirígy rákos, parkinzon korban szenved és drogos [link] az agya teljesen elborúlt [link] Már magától is elhal hamarosan, miért ne tenné meg?
"Nem igazán látszik, hogy ez miért lenne jó bármelyik félnek is"
Ez benne a lényeg, ha már az egyiknek olyan rossz, hogy már rosszabb nem is lehetne, akkor betlizik, hogy a másiknak se legyen jobb. Ezért fosnak, és dilemáznak a nyugatiak, hogy meg is kéne verni az oroszokat, de mégsem annyira, hogy olyan kilátástalan legyen a helyzetük, hogy megnyomják a piros gombot. A ruszkik már bejelentették, ha ők pusztulnak, akkor a világ nem érdemli meg hogy tovább létezzen, és magukkal rántják az egészet a pokolba. Ez a "great reset" orosz változata, hasonlít egy kicsit a nyugati változatra, de amolyan oroszos verzió, ha már lúd akkor legyen kövér, aki ki tud mászni a rádióaktív salak alól, és kibírja az atomtelet, az lesz a nyerő. Úgy vélik, igaz hogy majd ezek után a kevés túlélő kőbaltákkal fogja levadászni egymást, de legalább oroszul fognak beszélni.
8, Én is úgy vagyok vele, ha az oroszok helyében lennék így járna az agyam : Volt egy szép ország, egy feltörekvő nemzet. Ugyan megéltük a Trianonunk '90-ben, de folyamatosan talpra álltunk. A hadsereg is egyre jobb, már már nyugati szinten voltunk. Brillíroztunk Az iszlám állam ellen, csecsenek ellen, terroristák ellen az ISIS-t is napok alatt megsemmisítettük és ugye vérontás nélkül bevettüök a Krímet...
Erre most nyugat szétzúzza a hadseregünk. Oda a gazdaságunk a szankciók sora miatt. Én kiemelkedő értelmi képességekkel rendelkezek és normális is vagyok mentesen bárminemű elmebetegségtől, de még én is rárobbantanám a világra az atomot. Ne élvezzék a hedonizmust nyugaton sem, ha mi szenvedünk. Mit agyalhat akkor putyin?🤔
8 vagyok. A piros gomb csak a legvégső esetre van, és az én véleményem szerint még nem eszik olyan forrón a kását. Egyenlőre elég jól állnak a ruszkik, ha nem üt be valami nagy gebanc, akkor behúzzák Ukrajnát, és minden bizonnyal lesz pár év-évtized durca, de nagyjából helyre fog állni a normális ügymenet. A nagy bizonytalansági tényező az, hogy ha már az ukik a végüket járják, a NATO be lép-e a konfliktusba tevőlegesen. El fog jönni az idő, nem is olyan sokára, hogy választani kell az USA-nyugatnak, elengedik Ukrajnát, vagy nekimennek az oroszoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!