Hogyan került Joe Biden Kijevbe?
11:28
Agymosott, gondolkodni képtelen droidokkal, akiknek nincs saját véleményük, amit Orbán mond minden jó, akkor is jó, ha tegnap az ellenkezőjét mondta, igaz tehnap is tapsoltak neki, ma is tapsolok; nem érdekel, hogy full ellentétes.
Ilyenekkel nem beszélgetek. Szép napot.
“ A fő céljuk hogy ők legyenek a világ urai folyamatosan. Oroszok ugyanilyenek sajnos egykutya.”
Ahogy minden nagyhatalom ezt akarja. Miért, mit kellene tenni? Hagyni hogy ha polgárháború van majd lerendezik egymás közt?
Ok, de tavaly az oroszok is bevonultak a kazahokhoz, ha amerika nem szólhat bele, akkor az orosz miért szólhat bele?
csakmert a Fidess média 0/24.-ben “Ámeriká így Ámerikáh úgy, de keletről érdekes módon nem látok 1 negatív cikket se…
11:33
Agymosott, gondolkodni képtelen droidokkal, akiknek nincs saját véleményük
Na figyu te viccparádé:)) Agymosott? Nos, neked nem nagyon lenne mit mosni, így ez nagy különbség.
Gondolkodni képtelen? Mondod te, internacionálét énekelve, Gyurcsány nadrágszárába kapaszkodva kisírt szemekkel?:)
Volt már neked te retardált önálló gondolatod?
Amúgy mi az a "tehnap"?
Kéred ezt karácsonyra? (ne a polgármesterre gondolj...)
“Gondolkodni képtelen? Mondod te, internacionálét énekelve, Gyurcsány nadrágszárába kapaszkodva kisírt szemekkel?:)“
Internacionálét? 🤣 Én biztosan nem mert rendszerváltás után születtem.
Gyurcsány mérföldekkel jobb, mint a haverod. 🇭🇺🤝🇪🇺
Élj ebben a tudatban, majd rádöbbensz, ha a narancsköd feloszlok körülötted.
Amúgy nekem Gyurcsányhoz is mi közöm? Egyszer se szavaztam még egyikre se. Én maradok a pártatlan 30%.-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!