Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan került Joe Biden Kijevbe?

Hogyan került Joe Biden Kijevbe?

Figyelt kérdés
Gondolom Lengyelország felől, de onnan is van pár kilométer Kijevig. Odakocsikázott észrevétlenül vagy hogy?

2023. febr. 20. 11:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%

11:28

Agymosott, gondolkodni képtelen droidokkal, akiknek nincs saját véleményük, amit Orbán mond minden jó, akkor is jó, ha tegnap az ellenkezőjét mondta, igaz tehnap is tapsoltak neki, ma is tapsolok; nem érdekel, hogy full ellentétes.

Ilyenekkel nem beszélgetek. Szép napot.

2023. febr. 20. 11:33
 12/28 anonim ***** válasza:
69%

“ A fő céljuk hogy ők legyenek a világ urai folyamatosan. Oroszok ugyanilyenek sajnos egykutya.”

Ahogy minden nagyhatalom ezt akarja. Miért, mit kellene tenni? Hagyni hogy ha polgárháború van majd lerendezik egymás közt?

Ok, de tavaly az oroszok is bevonultak a kazahokhoz, ha amerika nem szólhat bele, akkor az orosz miért szólhat bele?

csakmert a Fidess média 0/24.-ben “Ámeriká így Ámerikáh úgy, de keletről érdekes módon nem látok 1 negatív cikket se…

2023. febr. 20. 11:38
 13/28 anonim ***** válasza:
77%
Érdekes ez ahol csak úgy jönnek-mennek a fejesek egy háborús országban.
2023. febr. 20. 11:45
 14/28 anonim ***** válasza:
13%

11:33

Agymosott, gondolkodni képtelen droidokkal, akiknek nincs saját véleményük

Na figyu te viccparádé:)) Agymosott? Nos, neked nem nagyon lenne mit mosni, így ez nagy különbség.

Gondolkodni képtelen? Mondod te, internacionálét énekelve, Gyurcsány nadrágszárába kapaszkodva kisírt szemekkel?:)

Volt már neked te retardált önálló gondolatod?

Amúgy mi az a "tehnap"?

Kéred ezt karácsonyra? (ne a polgármesterre gondolj...)

[link]

2023. febr. 20. 11:47
 15/28 anonim ***** válasza:
29%

“Gondolkodni képtelen? Mondod te, internacionálét énekelve, Gyurcsány nadrágszárába kapaszkodva kisírt szemekkel?:)“

Internacionálét? 🤣 Én biztosan nem mert rendszerváltás után születtem.

Gyurcsány mérföldekkel jobb, mint a haverod. 🇭🇺🤝🇪🇺

2023. febr. 20. 11:54
 16/28 anonim ***** válasza:
40%

hm:)) Sokkal jobban vagytok ti bolsik persze:)

[link]

2023. febr. 20. 11:58
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Élj ebben a tudatban, majd rádöbbensz, ha a narancsköd feloszlok körülötted.

Amúgy nekem Gyurcsányhoz is mi közöm? Egyszer se szavaztam még egyikre se. Én maradok a pártatlan 30%.-ban.

2023. febr. 20. 12:03
 18/28 anonim ***** válasza:
20%
Feloszlok? :)) Jobb is ha nem szavazol. Majd ha le tudsz írni egy mondatot helyesen. Esetleg.
2023. febr. 20. 12:05
 19/28 anonim ***** válasza:
72%
Azért jó feljönni a GYKra, mert itt megtudhatjuk, egy szimpla kérdés alatt is, hogy, ki, miért agymosott...
2023. febr. 20. 12:05
 20/28 anonim ***** válasza:
31%
Egyben kórképet ad a következő generáció szellemi színvonaláról. Rettegek a jövőtől, ha sok ilyen van.
2023. febr. 20. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!