Kinek van igaza szerinted az ukrán háborúról?
A CIA volt tanácsadója szerint az ukránok helyzete nem rózsás.
A magyar jobboldali szakértők szerint Bahmut elfoglalása stratégiai fontosságú és nagy jelentősége lesz a továbbiakban.
Tarjányi Péter baloldali szakértő szerint nincs itt semmi látnivaló, az oroszok elfoglaltak néhány falut majd vissza lesznek foglalva.
Azt sajnos jóformán csak a mocskos Orbán akarja
A háború elhúzódása az EU vesztét fogja okozni. És ezt valszeg Putyin is szívesen végignézné...
Hogy visszatérjünk a kérdésedre...
...a három közül Tarjányi van legközelebb az igazsághoz. Aki nem baloldali szakértő, hanem biztonságpolitikai. Nagy különbség.
Mindenkinek és senkinek.
Ha megpróbálod lehetőleg független forrásokból átlátni mi történik a fronton akkor átláthatod az eseményeket magad is.
Az, hogy mit jósol egy "befektetési bankár", volt szenátor, wannabe virológus- és katonai szakértő az teljesen lényegtelen, figyelmen kívül hagyható.
Open source forrásokból senki nem lehet okos, akinek real time hozzaférése van a kritikus/minősített infókhoz az meg úgy sem beszél.
Már az is hülyeség, ha kategorizálod bal és jobboldalira a szakértőket egy olyan országban ahol ezek a szavak nem jelentenek semmit, mivel mi politikai berendezkedésünk más.
Mennyivel szebb úgy fogalmazni, hogy a nyíltan orosz kötődéssel bíró magyar kormány által fizetett médiumokban felszólaló "szakértők"..
Nem tudom Tarjányi Péter milyen oldali, de amit eddig tőle hallottam az alapján ő a mérsékelt és "komolyan vehető" arcok közé tartozik, aki eddig egész korrekten beszámolt mindkét oldal eredményeiről és kudarcairól.
Én nem vagyok szakértő, de 2023-ban fél évig ostromolni egy várost az nettó hülyeség, főleg annak tudatában hogy az alatt a fél év alatt kiépült mögötte még két védvonal...
Az oroszok az elmúlt pár hónapban látványosan nem haladtak előre, ezt nehéz vitatni, főleg "oldalakra" hivatkozva. Tarjányi és Kaiser Ferenc is korrektül beszámolt arról, hogy ez idő alatt mit tettek az oroszok a hátországban.
Ilyen kérdéseknél legjobb a médiákat elfelejteni, mert az csak egyéni vélemény/befolyásolás/ propaganda. Félrefordításokból és félreértésekből tök mókas cikkek szoktak születni. Arról ne is beszéljünk, hogy 5 perc hírnévért sokan eladják az anyjukat is és sokszor az is lehajol az utolsó fillérért is, aki nincs rászorulva pl Roger Waters :)
"Én nem vagyok szakértő, de 2023-ban fél évig ostromolni egy várost az nettó hülyeség, főleg annak tudatában hogy az alatt a fél év alatt kiépült mögötte még két védvonal...
"
Pedig kb fél éve az volt a narrativa, hogy azért kell háborúzni és fegyvereket küldeni mert az oroszok nem állnak meg Ukrajnánál hanem megtámadják a NATO-t, stb. Na ez totál tarthatatlan lett mára. Akkor most mi a háború-párti propaganda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!