Orbán Viktor azért akarja idehozni az Fudan Egyetemet meg a CATL akkumulátorgyárat, mert Hszi Csing-Ping megígérte neki, hogy cserébe Magyarország visszakapja Kínától az Osztrák-Magyar Monarchia egykori tiencsini gyarmatát?
Figyelt kérdés
Ti örülnétek neki ha visszakapnánk az egykori tiencsini gyarmatunkat?2023. febr. 16. 14:10
1/24 anonim válasza:
Meg egyúttal leszáll Gábriel arkangyal is
2/24 progizo válasza:
Én nem vagyok semmi jónak elrontója, de Kína tudtommal nem arról híres, hogy eljótékonykodná másoknak a területeit, hanem éppen ellenkezőleg: keményen küzd az ország területi gyarapításáért.
3/24 anonim válasza:
Szerintem Orbán kap Kínától olcsó, műanyag-fröccsöntött, egyszer-használatos kérdezőket, mert azok minőségben kicsit jobbak az itteni kérdezőktől:)
Nyilván szeretné, ha ezen az oldalon lenne valami színvonal.
4/24 anonim válasza:
Te még mindig azt hiszed, hogy Orbán Viktort érdekli Magyarország ?
5/24 anonim válasza:
Természetesen nem. Az egyetlen célja a minél több lopható pénz megszerzése.
6/24 A kérdező kommentje:
#4 Igen elhiszem. Néha nem lehet pontosan érteni, hogy mit miért mit tessz, de szerintem most csak azért kedvez a kínaiaknak, hogy Magyarország visszaszereze az őt megillető területeket Tiencsinben! Kíváncsi vagyok, hogy más hogy látja ezt.
Éljen soká a Miniszterelnök Úr!!!!
2023. febr. 16. 16:03
8/24 MDaniel98 válasza:
Igen, ez nagyon valószínű.../s
10/24 anonim válasza:
Orbán csak egyet lát: rengeteg zsebre vágható pénzt, amin ő és a Ner osztozkodik. MÁS NEM ÉRDEKLI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!