Mit gondoltok erről?
"Tíz év börtönt kaphat Instagram-posztjáért egy orosz diáklány"
"Olesszija Krivcsova egy húsz éves orosz egyetemista, az arhangelszki Északi Szövetségi Egyetem hallgatója. A lakást, melyben él, csak akkor hagyhatja el, amikor bírósági tárgyalásra viszik. Azért árulták el az iskolatársai, majd tartóztatták le a hatóságok, mert a közösségi médiában háborúellenes posztokat osztott meg. Tíz év börtön várhat rá."
Ez a diktatúra.
Sajnálom a diáklányt, ugyanakkor nyilván tudta, hogy diktatúrában él, és ha nem tartja be a hatalom által megszabott határokat, abból komoly baja lehet. Őbelőle lehet hős, ha mondjuk 5 évet eltölt egy börtönben. Én befogtam volna a számat.
#4 Ha ugyanezt kérdésként kiírom Ukrajnával kapcsolatban, akkor is ez a véleményed?
Vagy az ukránoknál demokratikus ha betiltják az ellenzéki pártokat, tiltanak, büntetnek minden ellenzéki véleményt, csak az oroszoknál a diktatúra jele ugyanabban a háborúban?
Minden országban diktatúra.
Nem tudom, miért gondolod, hogy Ukrajna esetében más lenne a véleményem.
Valószínűleg a kínvallatásában is szeretnének résztvenni, mert nagyon sok oroszpárti szexuálszadista is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!