Hirtelen mi ez a sok földrengés?
Figyelt kérdés
Volt a törökországi, szíriai múlt hétfőn. Most pedig tegnap Grúziában 4,4-es, tegnap Romániában 5,2-es, ma Romániában 5,8-as?
2023. febr. 14. 16:52
11/31 anonim válasza:
Bocs. Nem tudtam. Akkor attól függ kit kérdezel.
Az agylövésesek szekértáborától függően vagy Vologya cár vakondjai dolgoznak, vagy Bidené, vagy a zsidóké. Vagy mindhárom.
12/31 A kérdező kommentje:
Megvan a lehetőség, hogy ezt műholdról meg tudják csinálni. Nem gyíkember, hanem fizika.
Kicsit sem "érdekes" ez az egész.
2023. febr. 14. 17:21
13/31 anonim válasza:
11.
Esetleg a klasszikus fasiszta-veszély, náciveszély, Gárdafantom lesz a ludas.
14/31 A kérdező kommentje:
Csak majd nehogy meglepődjünk mi is, nagyon bökjük az usa csőrét.
2023. febr. 14. 17:23
15/31 anonim válasza:
én voltam bocsi, nagyon kellett finganom
17/31 anonim válasza:
Azt a filmet én is láttam, de az nem fizika, hanem sci-fi.
18/31 anonim válasza:
17:21: kérdező, szomorú vagyok, hogy tőlem tudod meg. Ezt nem lehet műholdról megcsinálni, ugyanis ilyen fizika nincs.
Gondolom, általánosban buktál belőle.
19/31 anonim válasza:
#12 kérlek avass be hogyan lehet tektonikus lemezeket mozgatni, méghozzá műholdakkal, egy forrás kezdetnek elég lesz
20/31 anonim válasza:
#12 Ja, tényleg nem érdekes, hogy műholdról csinálnak földrengést. A múltkor meg a belsőföldiek törték (sic!) ki a vulkánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!