Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek fog töténni majd...

Szerintetek fog töténni majd valami Seymour Hersh-el?

Figyelt kérdés
Esetleg neki is Oroszországba kell majd emigrálnia amiért leirta az igazságot?
2023. febr. 13. 05:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Kb az mint Kissingerrel.

Ő mondta azt hogy Ukrajnának nem kellene NATO tagnak lennie és hogy vége legyen a háborúnak, talán azt is mondta hogy lehet le kellene mondania a 4 megyéről. Majd a davosi eseményen meg elmondta hogy NATO tagnak kell lennie.

Na majd Hersh is ír egy cikket, hogy Putyin aljas módon megépítette majd felrobbantotta a gázvezetékét.

2023. febr. 13. 07:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Hersh szavai azért okoztak nemzetközi botrányt is. Szerintem megfingatják jobban mint Kissingert.
2023. febr. 13. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem miért vagytok úgy oda, ha egy ember a közel 8 milliárdbból mond valamit? mert pozíciója van? Ki nem sz.rja le? Akkor is csak egy ember egy véleménnyel.

Nekem meg az a véleményem, hogy a hazug rabló oroszok fasiszta rendszert építeenek a komcsi múltjuk romjain, és jobb volna ha hazatakarodnának végre és nem fenyegetőznének hetente atomháborúval.

2023. febr. 13. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is ha lepontoztok, moszkoviták.
2023. febr. 13. 12:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Elég szűk látókörre vall, hogy azért mert valaki lepontozza a válaszod már "moszkovitának" titulálod.

Van különbség amikor a falusi öregasszony, vagy valamelyik ország elnöke mond valamit, utóbbinak nagyobb a súlya.

2023. febr. 13. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Egy 85 éves újságíró, akinek már csak múltja van még egyszer fel akarja hívni magára a figyelmet.

Ha olyat mond ami nem "szenzáció" akkor senki oda nem figyel, mert olyat más is mond.

Szóval nem kell a nevétől hasra esni.

Ha én szűklátókörű vagyok amiért lemoszkovitázom azokat, akiknek csakis az oroszpárti vélemények elfogadhatól, akkor bevállalom a dolgot.

De akkor a lepontozók is nyugodtak felvállalhatják, hogy szolgalelkű moszkoviták.

2023. febr. 13. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:

3-as, az első bejegyzésedben arról írsz hogy ki nem sz*rja le az ő véleményét, csak egy ember a 8 milliárdból. a következő bejegyzésben meg leírod a saját véleményed 🤡 tiéd akkor kit érdekel?

azért tartják nagy dolognak ezt a riportját, mert több ilyen tényfeltárót készített amikben igaza lett.

2023. febr. 15. 10:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Több tényfeltáróban meg nem lett igaza.

[link]

Egyébként sehol nem mondtam, hogy nálam a bölcsek köve. Az én véleményem is csak egy vélemény...és érdekel akit érdekel, akit meg nem, azt nem.

2023. febr. 15. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:
azért mert néhányszor nem lett igaza, az nem jelenti azt hogy most se lesz igaza. nyilván azt se hogy most 100% igaz lesz. a cikk is ezt írja voltak nagy leleplezései, majd az idő megmondja ez is az lesz-e.
2023. febr. 15. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!