Le tudná valaki írni, hogy miért támadják J. K. Rowlingot?

1: ne hazudj.
Annyit mondott, hogy a nők menstruálnak. Ebből a hiszti.
Ez a világ teljesen kifordult magából az elmúlt 10 év során... 😑

"Mint írja, egy ideje világos számára, hogy az erőszakos transzaktivizmus el akarja érni a biológiai nem fogalmának felszámolását, ami szerinte súlyos problémák okozója lehet a hétköznapokban."
„Az általam tapasztalt legnőgyűlölőbb időszakot éljük. Soha nem láttam még, hogy a nőket olyan mértékben becsmérelték és dehumanizálták volna, mint most. A nőknek el kell fogadniuk és be kell ismerniük, hogy nincs különbség a transznemű nők és köztük. De ahogy azt már sok nő kimondta előttem, a »nő« nem jelmez. A »nő« nem egy ötlet egy férfi fejében. Ráadásul a »befogadó« nyelvezet, amely a nőket »menstruáló embereknek« és »szeméremtesttel rendelkező embereknek« nevezi, sok nő számára megalázónak tűnik."

"Az írónő 2020-ban megosztott egy véleménycikket Twitteren, amely dióhéjban arról szól, hogy hogyan lehetne egyenlőbb világot teremteni a menstruáló emberek számára, amihez hozzáfűzte a saját gondolatát is. Rowling hozzászólásában kifogásolta a cikkíró megfogalmazását: „Emberek, akik menstruálnak. Biztos vagyok benne, hogy van szó ezekre az emberekre. Segítene nekem valaki? Talán a »nők« lehetnek azok?”
"Rowling szerint tehát menstruálni csak az képes, aki biológiailag nőnek született, és nőnek is érzi magát, (így kirekesztve például azok a transz férfiakat, akik női nemi szervvel rendelkeznek, és emiatt képesek menstruálni, pedig ők nyilvánvalóan nem tartják nőnek magukat) "

Semmi extrat keress ra ha ertesz angolul, nemtunik transzfobnak leirja h ismer es szeret transznemu embereket, csak arra a tulzasra reagalt h nincsenek nemek (amit am nem tom ki allitott).
Amit magyarorszagon nem ertenek sokan es szandekosan nem is mutatjak be h legyen min gyulolkodni a nyugatot szidni, h van a sex mint nem es van a gender mint nemiszerep es van a szexualitas ami a szexualis vonzodas es a harom teljesen kulon dolog sokaknal keveredik, errol pszichologia tanulmanyok ertekeznek csak ugye mivel sok vallas tanitasaval szembe megy keltik a feszultseget. Es az extremitasban gondolkozok mind2 oldalt megjelennek es hergelik egymast. (Kihasznalva az ostoba embereket egyeb celjaikhoz)
Itt van reszletesen bemutatva miket irkalt:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!