Orbán haragszik Zelenszkire?
Figyelt kérdés
Nem tapsolt neki, kelletlenül fogott vele kezet. Haragszik rá, mert védi a hazáját, a népét? Vagy egyszerűen csak féltékeny rá, mert irígyli az ukrán elnök népszerűségét és elismertségét a világ demokratikus részében?2023. febr. 10. 06:40
A kérdező szavazást indított:
Orbán
Zelenszki
Ukrajna
háború
féltékeny
haza
9 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Elszúrtam a szavazást, bocs.
2023. febr. 10. 06:42
2/9 anonim válasza:
Kellett ennek a szerencsétlennek megtámadtatnia saját magát, hogy el lehessen aztán mondani, hogy bszrüsszeliháborúsinflációsszankciók...
3/9 Hans Pötterman válasza:
Nem csak ő nem tapsolt..
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem haragszik, de vannak jogosan fenntartások benne Zelenszkij iránt.
5/9 anonim válasza:
Ezek szerint a románok és az osztrákok is haragszanak rá, mert ők sem tapsikoltak a bohócnak.
Persze a kilúgozott agyú libsevikeknek ez fel sem tűnt az egész eu-ban.
6/9 anonim válasza:
5# teljesen jogos... tegnap már olyant is olvastam, hogy EGYEDÜL Orbán Viktor nem tapsolt...a felvétel abszolút nem zavarja őket.
A többiek meg a gatyába élveztek egy ilyen semmilyen politikustól.
Egyáltalán mit keres ott????? Ez EU csúcs. Úgy tudom semmi köze az EU hoz ( ja persze, a háború miatt 🤔🤔)
7/9 anonim válasza:
Zelenszkij eredetileg színész, ezt ne felejtse el senki. Remekül játsza a szerepet.
8/9 anonim válasza:
És még arra sem volt képes, hogy legalább a megjelenésére adjon, de a pulóvere kivételesen fekete volt most, nem zöld. Mint valami tróger.
A bohócoknak szokás így tapsolni a cirkuszban, bár elnézve az eu-vezetést nincs min csodálkozni.
9/9 anonim válasza:
#8 Nagyjából január óta már feketében van, gondolom van minden évre 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!