Mi bajuk lett hirtelen a németeknek? Miért erőltetik a sorkatonaság visszaállítását?
2023. febr. 9. 18:52
61/71 anonim válasza:
#60 Verted te minden este a körletben amíg csicska voltál a honvédségnél. Ezredes elvtársnak is kiverted egy eltávért cserébe?
62/71 anonim válasza:
Séróból vágod ezt nagyon.
Ez valóban így volt ez a te idődben.?
63/71 anonim válasza:
#62 Nem én voltam a csicska honvéd úr. Nekem nem kellett százados elvtársaknak szopnom, hogy otthon legyek hétvégén, honvéd úr.Te voltál a szocializmus hős katonája, te kis alhonvéd helyettes,te...
64/71 anonim válasza:
Tehát egy eltávért minden játszott a te idődben.
65/71 anonim válasza:
#64 Elég rossz a felfogásod, a sok kannásbortól van? Mondjuk a néphadseregben nem kellett gondolkodni, százados elvtárs szádba rakta a cumit, oda elég volt ennyi is.
66/71 A kérdező kommentje:
Mer' ugye téged aztán nagyon kiképeztek, alkesz vén majom. Mondjuk ha mindenki be volt rúgva, nem tudom, hogy mire neveltek ott bárkit is. De ezért lettetek ilyen fajankók.
2023. febr. 15. 08:15
67/71 A kérdező kommentje:
Akkor ki vele, mit tanítottak ott nektek amire olyan büszke vagy, alkesz komcsi elvtárs? Fegyvert életedben nem láttál, tankot se vezettél, maximum krumplit pucoltál vagy sárban kúsztál a mindennapos fókázás mellett. Erre vered a nyálad te ótvaras nagy barom?
2023. febr. 15. 08:18
68/71 anonim válasza:
Utaztam Nyiregyre az ország túlsó végéből, felszálltam a fekete vonatra, hát ott aztán volt kultúra! Srácok gitároztak, sokan részegen hortyogtak, nők sikitoztak, töménytag mindenütt. A büfékocsin úgy kellett áttörni, a földön mindenhol félrészegek vagy egészen részegek, sör az üvegekben, ami néha aztán repült a másik fejéhez, Szolnokon egy pár dobálozót leszedtek a vonatról. Az utasok legnagyobb része kiskatona volt, mit tanultak ők ebből?
69/71 anonim válasza:
68: amit tanultak, az meg is látszik most az országon. Sajnos.
70/71 anonim válasza:
Semmit nem tanultak, aki semmirekellő volt, ugyanolyan volt bent is, meg leszerelés után is. A fiatalok 99 százaléka gyűlölte ezt a szart, alig várták, hogy leszereljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!