Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Toroczkai László úr jól...

Toroczkai László úr jól megmondta a magáét a dnyprói polgármesternek?

Figyelt kérdés
[link]

2023. febr. 6. 18:39
A kérdező szavazást indított:
Ezt jól megmondta neki. 🇷🇺🇭🇺😎
Nekem nem tetszett. 🇺🇦🇪🇺😡
32 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Pontosan olyan szánalmas megszólalás volt, amilyet Toroczkaitól várni lehet, szóval nincsen gond vele.
2023. febr. 6. 18:44
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Jól.
2023. febr. 6. 18:49
 3/15 anonim ***** válasza:
29%
Ez volt a legjobb beszolas amit ki tudott talalni?
2023. febr. 6. 18:55
 4/15 anonim ***** válasza:
34%
#3 Mi mást? Ezek az emberek a múltban élnek és az az identitásuk fő alapja, hogy a mi országunk akármi miatt jobb, mint másoké. (Ráadásul ez a valami sosem jelenlegi érték...)
2023. febr. 6. 19:00
 5/15 anonim ***** válasza:
18%

Olyan jól megmondta, hogy egy pillanatra azt hittem, ő a Magyar Munkáspárt vezetője.

[link]

[link]

2023. febr. 6. 19:07
 6/15 anonim ***** válasza:
34%

Öhm... hát a monda szerint pénzért (ok, lóért és felszerelésért) cserébe egy uralkodói szobában történt az adás-vétel.

Hogy szivaroztak-e, azt nem tudni, de elég valószínű, hogy nem ahrci díszben mentek el tárgyalni, hisz az rohadt kényelmetlen lett volna:D

2023. febr. 6. 19:09
 7/15 anonim ***** válasza:
22%
Tocorkai egy csicska, annyira se érdemes, hogy elolvassam a f-szságait :D
2023. febr. 6. 19:12
 8/15 anonim ***** válasza:
12%
dnyipro polgármesterét én már rég megölettem volna! ha annyi pénzem lenni mint toroczkainak és pártot vezetnék, fizetnék 1 bérgyilkosnak hogy iktassa ki! a magyar népet sértegetni TILOS! halál jár ki e szent nemzetet megsérti vagy veszélyt jelent rá! legyen férfi,nő, öreg vagy gyerek! ha a magyar népre veszélyt jelent avagy megsérti akkor halál rá!
2023. febr. 6. 19:19
 9/15 anonim ***** válasza:
72%

"dnyipro polgármesterét én már rég megölettem volna! ha annyi pénzem lenni mint toroczkainak és pártot vezetnék, fizetnék 1 bérgyilkosnak hogy iktassa ki!"

Annak mi értelme? Majd a ruszkik "pártfogásba veszik" esetleg.

2023. febr. 6. 19:21
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
#8 Mint valami elbhaszott muszlim terrorista XD
2023. febr. 6. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!