Támogatnád az EU tagságot akkor is ha semmi gazdasági kára nem lenne a kilépésnek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 10:59
1/14 anonim 

válasza:

Ha olyan nagyhatalom lennénk, hogy semmiféle hátrányt nem jelentene akkor támogatnám mert a nyersanyagot jóval nagyobb áron tudnánk eladni.
2/14 anonim 

válasza:

akkor nem támogatnám*
Elírtam bocs
3/14 anonim 

válasza:

Az angoloknak is ezt mondták...
4/14 anonim 

válasza:

Most azt leszámítva, hogy de, lenne gazdasági kára, méghozzá nagyon is sok. Nekem egészen tetszik, hogy szabadon utazhatók, szabadon vállalhatok munkát külföldön, szabadon költözhettek az EU-n belül bárhova, stb.
5/14 anonim 

válasza:

Én libsi vagyok, ezért inkább azt nézném csak, hogy Orbán mit mond, és annak az ellenkezőjét támogatnám.
6/14 anonim 

válasza:

#5 - te nem libsi vagy, hanem egy béna troll, szívesen
7/14 A kérdező kommentje:
A libsiknek üzenem, hohy Orbán Viktor miniszterelnök Úr mindenképpen maradna az Unióban.
2023. febr. 4. 11:55
8/14 anonim 

válasza:

Te meg egy rasszista, kirekesztő, homó- és transzfób!
Én igazi libsi vagyok:
- Józan eszem nincs, csak érzelmi- és alapon politizálok
- Amint tüntetést hirdetnek, már ugrok is. Még ha fogalmam sincs, hogy mi is a bajunk, csak tüntessünk.
- Csak 444-et és Telexet olvasok.
- Az Igazság nem érdekel
- Az EU úgy jó, ahogy van
- Ukrajna teljesen ártatlan
- Ukrajna EU-s csatlakozását támogatni kell, mert ott is sok a szegény, elnyomott transznemű
- Ha a Telex és a 444 mást mond, akkor én is aszerint változtatom az álláspontomat.
9/14 anonim 

válasza:

B**sszus, akkor mégis ki kéne lépni?
10/14 A kérdező kommentje:
"- Ukrajna EU-s csatlakozását támogatni kell, mert ott is sok a szegény, elnyomott transznemű."
😄
2023. febr. 4. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!