Miért az a benyomásom, hogy a tudósok valami lelketlen pszichopaták?
Nem értem, miért látsz bele ilyesmit. Csak arról van szó, hogy a tényeket vizsgálják, azokból indulnak és nem próbálnak meg belemagyarázni olyasmit, ami nincs ott.
Nem kell, hogy a világ létezés mögött bármilyen indok vagy cél legyen.
12
Rosszul írtam talán?
"A kiindulópont ami lelketlen és materialista. Nem foglalkoznak semmivel ami nem anyagi és fizikai, tényleg azt hiszik, hogy a semmiből csak úgy kialakult egy Univerzum és ami a meglepőbb, mindenféle indok és cél nélkül történt mindez.
Mintha már-már sátáni szintű aljasság állna emögött az egész katyvasz mögött."
Ez egy az egyben ostobaság. Persze ha valláskárosult vagy, vagy kreacionista (szintén valláskárosult), akkor megértem. Ez nem katyvasz. Ez az igazság. Az Univerzumnak sem célja, sem értelme nincs.
Jobb, ha megpróbálod elfogadni.
14
És ez azért van így mert te mondod?
És mert te aztán mindent tudsz már 17 évesen az Univerzumról?
14:58: nem vagyok 17 éves, de ez maradjon köztünk.
Te mit tudsz az Univerzumról, hogy ilyen magabiztosan nyilatkoztatsz ki?
Úgy látom valaki benyelte a több százezer éve, tűz mellett didergő,a világról semmit sem tudó primitív emberek által kitalált spiritualitást.
Tőlük ez egy lenyűgöző fejlemény volt, de a mai emberektől már többet várnék.
16
Én ilyent nem állítottam, én szerény is vagyok a megközelítésemben, nem állítok ki biztosan ezt meg azt.
Te viszony úgy viselkedsz mint aki már mindent tud mindenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!