Miért ilyenek a menekült ukrán nők?
Figyelt kérdés
Láttom Facebookon sok ukrán menekült gyerektelen nő osztja, hogy folytatni kell a háborút. Éljen Ukrajna közben meg nyugaton hazájuktól több ezer kmre élnek, buliznak, szórakoznak. A hazájukban maradt férfiaktól várják halljanak meg a háborúban.2023. febr. 2. 16:33
1/25 A kérdező kommentje:
Ha ennyire győzni akarnak akkor ezek a nők miért nem harcolnak?
2023. febr. 2. 16:34
2/25 anonim válasza:
Azért, mert nem akarnak majd úgy visszamenni, hogy Ukrajna egy Oroszország által megszállt terület legyen.
3/25 anonim válasza:
A kérdésed eleve hazug.
Nem egy nem két nap láttam az ukrán nőket a Keleti pályaudvaron, ahogyan ketten 4-5 gyereket terelgettek és úgy fel voltak málházva mint egy dromedár.
Szerinted ők bulizni, szórakozni jöttek, vagy azért, hogy a következő ukrán nemzedéket ne bombázza szét egy tömeggyilkos, rablóbanda?
A háború meg a férfiak sportja.
5/25 konteós válasza:
fiatal ukránok csajokat szoktam látni akik jól elvannak (anyagilag is) látszik rajtuk hogy nem a háború elől menekültek
6/25 anonim válasza:
16:37 nyugat által megszállt területet akarnak. :D
7/25 meszike91 válasza:
Az 56-os menekültek között se fogsz ruszki imádókat találni.
8/25 anonim válasza:
Talán mert szeretnének egyszer hazamenni Ukrajnába.
Pontosabban: Mert Ukrajnába szeretnének hazamenni.
9/25 MDaniel98 válasza:
A nőket egy komoly hadsereg sem szereti alkalmazni komoly számban.
10/25 anonim válasza:
#6 Nem is tudtam, hogy Oroszország az nyugati ország lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!