Az ukránok le akarják rombolni a Vereckei-Hágó emlékművet. Meddig tűrjük még?
# John_McClane
Ukránoknál az Ukrán Kormány őrjöng.
Itthon meg a keceli Mi Tanyánk tagozat álmodizik ilyenről.
Érzed-e az aránytévesztést ?
# 10
Ukrajnát 2008 óta nem vették fel a NATO-ba, mert elsődlegesen Franciaország és Németország blokkolja. És a tagállami vétón kívül milyen feltételeknek felel meg Ukrajna ?
És nem is mi rajtunk múlik, hogy csepegtetve adnak vagy nem a nagyok selejtezésre váró fegyvert.
De gratulálok a kommentért, jár az ukrán krumplis derelye !
"Ukránoknál az Ukrán Kormány őrjöng."
Mit csinált már megint az ukrán kormány? Miről maradtam le?
"Amúgy milyen megmondásod az"
Nem tudom, én ilyet nem írtam. Ctrl+C majd CTrl + V ha rövid a memóriád Spender ügynök.
Mit csinált megint az ukrán kormány?
Ezt írtad:
TEhát egy ukrán portálon arról elmélkednek valakik, hogy le kellene bontani azt az emlékművet. Ezzel egy időben egy magyar portálon arról elmélkednek ( igazából már vagy 20 éve ) hogy Ukrajna egy részét el kellene foglalni.
Melyik az a magyar portál ? Trollkodsz ?
Nem trollkodok, arra próbálom felhívni a figyelmed, hogy ne írj hülyeséget. Ha iodézel idézz pontosan.
Hol látsz az idézetben olyat, hogy
"hogy 20 éve ábrándoznak Ukrajna eltörléséről itthon ? Mégis kik ?"
Hmm?
Ilyet hol láttál benne?
" hogy 20 éve utálkoznak a magyarok az ukránok ellen, hát én ebből semmit nem érzékeltem."
Legalább te ne legyél már olyan, mint az oldalon jelentős számban megjelenő kretének :D :D
/ON:
visszapörgeted pl a gyakori elmúlt pár évét és mit fogsz látni: "lejár trianon 100 éves évfordulója" ; mikor csatoljuk vissza ezt és azt, most a háború kapcsán: Putyin nekünk ígérte Kárpátalját.
Voltál Kárpátia koncerten?
"Kassa,Pozsony Galánta és Eperjes
Horty Miklós elbszta, de miénk lesz
Az a szép, az a szép miénk lesz a Felvidék..."
Ilyet sosem énekelt senki. Sosem voltak olyan szélsőséges Jobbikosok akár Miépesek akik területi revízióról álmodtak, soha senki nem vonult Árpád sávos és Nagy-Magyarországos zászlóval. Ilyet még véletlenül sem láthattunk, hallhattunk sose az elmúlt 20 évben igaz? Ilyen senkinek meg sem fordult a fejében Magyarországon.
Az összes portálon találhatsz ilyet ahol a szélsőjobb képviseli magát az elmúlt 20 évben, de még itt a gyakorin is vagy akár facebookon is.
A kérdésre visszatérve, mit tett megint az ukrán kormány?
Magyarországon sem a Jobbik, sem a Mi Tanyánk, sem a Kárpátia, és a Kurucinfó nem kormánypártok. Vagy igen ?
Ukrajnában Porosenkó nyíltan nacionalista volt, a szó igen rossz értelmében, és mellette a kontrollálhatatlan szélsőjobbosok.
Magyarországon elég volt egy kukára horogkeresztet firkálni hajnali kettőkor és máris a Kormány, meg az EU, és az egész világ nácikról, szélsőségekről beszélt. Ukrajnában, köztudottan náci ideológiával és jelképekkel élve van egy teljes államilag fentartott magánhadsereg. És a kormányuk is futószalagon hozzá az állampolgársági, nyelvhasználati és kulturális törvényeket. Ez nem szúrja a világ szemét ...
És a Mirotvorec is ...
De örüljünk, Ukrajna minden egyes lépésével csak egyre távolabb kerül az EU és NATO tagságtól, előbb lesz ott anarchia, mintsem hogy EU és NATO tagok legyenek.
Ezt az őrjöngést éppen egy sokadik szélsőséges oldaluk írta ki, de az ilyen rongálást utólagosan a kormányuk is jusztifikálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!