Egyet értesz-e az Ukrajnának szánt fegyver átadásokkal?
Egyetlen értelmes ember sem akarhat háborút. De ha már bekövetkezett, mi lehetne jobb válasz az agresszor megállításánál? Az ukránok ugyan semmivel sem szimpatikusabbak az oroszoknál, de nem szeretnék magyar-orosz közös határt. :-(
Sosem bocsátom meg az 1848-as beavatkozásukat, az 1945-ös "felszabadítást", mikor ki tudja hány ezer magyar nőt erőszakoltak meg és persze 1956-ot sem. :-(((
Nem tudom, hogy mi oké vagy mi nem, de a retorika, hogy minket védenek hülyeség. Mi Nato ország vagyunk. Ezt csak azért mondják, hogy a lakosság támogatását nyerjék meg, mert ha az megvan akkor a végtelenségig lehet fokozni.
Engem ez a propaganda zavar, mindkét oldal szélsőséges politikát folytat mert felismerték, hogy az internet aktivistákat fontos maguk mellé állítaniuk ('influenszereket'), de ez úgy van beállítva, hogy mi vagyunk a jók ők meg a gonoszak, akik manipulálják a népüket. Pont ugyanaz a manipuláció megy itt is.
A fegyver, 24/7 intel, szatelitfelvétel, kiképzés, stratégia, taktika stb minden kivéve az embert (hivatalosan, de azért ugye csak vannak nyugati zsoldosok is ott) megy, és az infó amit kapunk az azt a célt szolgálja, hogy ne tiltakozzunk ellene. Ez egy modern háború amiben mi is hadviselő fél vagyunk sajnos.
Előzőre, azok szovjetek voltak, korábban olvastam, hogy a szovjet hadsereg ukrán része aki bejött hozzánk 56-ban. Őszintén én ha választanom kell, akkor az orosz népben sokkal de sokkal nagyobb potenciált látok - bizonyítottak tudomány, kultúra terén - mint az ukránban, és nagyon veszélyesnek tartom, hogy egy ennyire korrupt gazember ország már azt követeli, hogy 2 éven belül vegyük fel Eu-ba.
Minden ország azt dönt amit akar, de kamu indokokkal megideologizálni gazemberség, valamint ez már most egy olyan háború amiben benne van az egész nyugat, ha ez nem világháború akkor nem tudom minek nevezzem. Nem lőnek máshol de azt leszámítva teljes mellszélességgel benne van számos kormány, és egyesek sürgetik a további eszkalálást. Nincs kizárva, hogy ennek egy nagy reset lesz a vége atomfegyverekkel. Ha Zelenszkin múlna akkor holnap f-16, holnapután meg atomfegyvert kapnának; a háború első napjától kezdve minden egyes nap az van, hogy épp kivel beszélt és mit követelt, közöttük meg dicsekszik, hogy a dicső ukrán nép így meg úgy - ha az ukrán vagy angol kommunikációnak hinnénk akkor ők tavaly február óta minden egyes nap megnyerték ezt a háborút. Aztán valahogy mégsem...
Legyen béke és mindenki maradjon ott ahol van, az ukrán határ meg akkor legyen megnyitva ha rendbeszedik az országukat és ha lehet önálló lábra álltak nem amerikai bábkormányuk van. (szerintem reálisan 20 év nem 2, ha nagyon komoly politikai akarat van benne).
48-ban az osztyákok hívták be őket, akkor nekik se bocsátasz a velük közös határ nem baj?
kettedikben mi támadtuk meg őket, ráfáztunk szó szerint
56-ban a világot felosztották mi kerültünk a rosszabbik végére és nem hagyták h szabaduljunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!