Ukrajnába kellene vinni a magyar Leopardokat. A volt lengyel miniszterelnöknek igaza lehet?
"Ráadásul nekünk nincs szükségünk azokra a tankokra, hisz NATO tagok vagyunk"
Ez a mondat is rávilágít, hogy segéd fogalmad nincs.
A NATO tagság KÖTELEZ minket bizonyos eszközök beszerzésére, fenntartására.
Amúgy is szükség lenne ilyen eszközökre, de éppen azért kötelező felszerelés, mert NATO tagok vagyunk.
#17: A szélsőjobbosok közül sokan atombombát szeretnének Kijevre dobni, én ezt nem nevezném békés megoldásnak.
Mindazonáltal a többség békét akar minden oldalról, a különbség csak abban rejlik, hogy hogyan szeretnénk elérni ezt a békét. A szélsőségesek Ukrajna megadását szeretnék, mások Oroszországét. Mivel Oroszország támadott így szerintem tőle várható el, hogy befejezze a harcokat. Ha nem támadják Ukrajnát, akkor ők sem fognak támadni és a NATO sem fog több fegyvert szállítani, a szankciók feloldhatóak lesznek és megy minden tovább. Ezzel Oroszország is jobban járna.
Én azokat az embereket küldeném Ukrajnába harcolni ukrán állampolgársággal megdobva, akik a tárgyalóasztal helyett a fizikai harcokat támogatják. Mindegyik félnek be kellene fejeznie az öldöklést, leülni egy szép, nagy asztal mellé, es addig ne jöhessenek ki onnan, ameddig meg nem állapodtak. Ha azt a megállapodást bármelyik fél felrúgja utólag, azt ne ússza meg következmények nélkül, kapjon börtönbüntetést a vezető, az országa ellen pedig szankciók, amik valóban hasravágják az országot.
Pártállástól, és oldaltól függetlenül írom.
A tököm tele van a sok nagyszájú emberrel, akik más embereket küldenek halálba! Sok ezer ukrán halt már meg eddig is, miért drukkolunk annak, hogy még többet küldhenek a frontra, hogy a kapott fegyvereket használják más emberi lények ellen?
Menjen személy szerint az az ember helyettük, aki mindezt támogatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!