Ukrajnában már tényleg 20 millió alatt lehet a népességszám?
Figyelt kérdés
Ezt hallottam, végülis hihető, csak Magyarországra naponta jönnek 15 ezren...és az első hónapokban sokkal többen jöttek..2023. jan. 28. 21:16
11/12 anonim válasza:
Ukránok szerint 17 millió ember menekült külföldre. 40 millió volt a népesség, de ebbe beleszámították a Krímet, és a Donbasszt, ami kb 6 millió ember.
12/12 anonim válasza:
Kapaszkodjatok meg, háborúkban sajnos mindig előszeretettel toboroznak
nemzetiségeket.
A másik oldalon az oroszok ugyanezt csináljak,a mozgósítás alatt előszeretettel toborozták be az oroszországban elő kisebbségeket
( persze nem bíznak bennük,ezért tiszti rangot nem kapnak a seregben).
Igen ez nagyon szomorú, borzasztó dolog.
Sőt én tovább megyek, szerintem mire vége lesz a háborúnak,kárpátalján nem lesz több magyar szó se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!