Kik Oroszország barátai?
2023. jan. 23. 22:03
4/11 anonim válasza:
A harmadik világ nagy része, akik utálják az USA-t.
5/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy Felcsút egyik testvérvárosa Moszkva a másik meg Szentpétervár...
6/11 anonim válasza:
Magyarország, Szerbia, Irán, Kína (?). Aztán az afrikai kontinensen vannak páran, például Dél- Afrika, illetve Észak- Korea persze.
7/11 anonim válasza:
Belarusz, Észak-Korea, meg ilyen közép-ázsiai putrik mint Türkmenisztán és hasonlók...
8/11 anonim válasza:
Igen, Belaruszt kihagytam... bár az már inkább de facto a része...
9/11 anonim válasza:
Belarusz, Magyarország (fideszes része), Kazahsztán. Az összes többi tartja a távolságot.
10/11 anonim válasza:
Belarusz, Nicaragua, Kuba, Venezuela, Szerbia, Magyarország, Észak Korea, Irán, Algéria. Kína és India inkább egyelőre csak csendes megfigyelők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!