A svédek NATO csatlakozásának lőttek?
Hát, ha nem teljesítik az egyik tag kérését, akkor lőttek.
Ráadásul Erdogan nem kér sokat a csatlakozásért, csak a svéd politika akkora papucs,hogy még ilyen kicsi,jelentéktelen dologban sem akar mozdulni.
Én két opciót látok:
1. Erdogan és a pártja nem nyerik meg a választást, helyete egy EU-párti vezetés kerül Törökország élére, akik nem fognak tovább nyomást gyakorolni rájuk.
2. A svédek teljesítik a törökök kérését és kiadják Törökországnak a terroristának bélyegzett kurdokat.
A finnekkel kapcsolatban azt hallottam, hogy a fegyverembargó feloldása cserében ratifikálja csatlakozásukat, de nem tudom azóta lett-e bármi. Egyedül Svedországgal kapcsolatban jelentette ki Erdogan, hogy nem fogja engedni a csatlakozásukat.
Az is hozzátartozik, hogy még mi sem írtuk alá, szóval még kérdéses hogy mi kell ennek a szaros kormánynak ahhoz, hogy végre alá írja.
Magyarország is gátolja a kettő csatlakozását, ami elég szégyen, főleg a finnek miatt.
Erdogan meg már olyan népszerűtlen, hogy a következő választást szerintem már nem nyeri meg. Az isztanbuli ellenzéki polgármester népszerűbb nála országszerte....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!