Holnap tényleg bejelenti Putyin a különleges művelet véget és végre hadat üzen Kijevi vezetesnek vagy ez csak orosz pletyka ? Jár valami plusz dologgal ami eddig nemvolt?
Orosz nacionalisták háborúnak akarják hívni már nincs értelme ennek a különleges művelet szinjateknak.
Kíváncsi leszek ez mivel jár?
Valami plusz dologgal jar ami eddig nemvolt ?
Állítólag 500 e tartalékost akarnak meg behivni hogy megnyerjek a háborút. De fanatikusan tagadják hogy lesz újabb mozgósítasi hullám.
Gondolom sokan pánikot kapnának hogy menni kell harcolni nem minden férfi való oda .de nekünk férfiaknak mégis kötelező.
Az előző mozgósítás sem állt le. A rendeletet amivel elrendelték nem függesztették fel egy másik rendelettel...
Youtubeon az Inside Russia csatorna múlt heti livejaiban elég jól kifejtették, hogy mik a jelei annak hogy itt januárban újabb mozgósítás lesz.
".de nekünk férfiaknak mégis kötelező."
Orosz férfi vagy, hogy neked kötelező menni?
Jó én oroszbarat vagyok de most mi a jobb ha 2 3 évig haboruzunk vagy fél évig és akor teljesen mindenkit behivunk .
Állítólag az lesz a terv hogy fehér orosz földről megtamadjak Nyugat Ukrajnát és levalasztjak Ukrajnát a NATO országokrol
De min 700 e katona kell Líviv ellen
Ennyi a vh alatt volt maximum.
Az egész orosz társadalmat hadba kell fogni iskolástol a nyugdíjasokig hogy meg lehessen nyerni ezt a háborút.
Putyinek rajta vannak a dolgon iskolákban újra lesz lövészet plusz vallási tematika hadsereg reform és Wagner zsoldosok tömege. Orosz nemzettudat része lesz ez a háború.
Egyfajta nemzeti újjászületés vagy pusztulás. Amit hoz a jovo
zavtro uznaem
libsiknek: we'll find out tomorrow :D
Megtudjuk de jó lenne már véget vetni a háborúnak gyozon már valaki !!
Nekünk a legrosszabb a háború maga .
Ha ukránok nyernek kiszoritanak az oroszt orosz újra probalkozna.
Ha orosz nyer a NATO nélkül Ukrajna nem.merne újra támadni .
Vigyek döntésre ne húzzák évekig én csak ezért szurkolok
Én szerintem ez a háború vagy 5 10 éves távlatu lesz vagy lesz benne piszkos bomba vagy atom vagy vegyi támadás mert akor már be lehet vonni a világ összes népet és békét lehet követelni katonai erővel is .
De majd meglatjuk igazam lesz e
"Jó én oroszbarat vagyok"
Ha beállsz a Wagnerba akkor szerintem még állampolgárságot is kapsz. Na? Indulsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!