Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaza van Schiffer Andrásnak...

Igaza van Schiffer Andrásnak abban, hogy ennél tehetségtelenebb vezetése az EU-nak még nem volt?

Figyelt kérdés
A mindig kormánykritikus, EU-párti ügyvéd szerint sem Orbán Viktor veri szét az uniót: [link]
2023. jan. 14. 19:06
1 2
 11/16 Dzsonszi ***** válasza:
65%
Ha már valamilyen ember beszél az ellenzék nyilvánvaló hibáiról, az a libbantok szemében azonnal Fideszbérenc lesz. Utána ők jönnek persze azzal a szöveggel, hogy a Fideszesek tekintenek ellenségnek mindenkit, aki nem ért velük egyet. A libbantok szerint amúgy ki nem volt még Fideszbérenc? Már volt a kutyapárt, jakab, fegyőr, mzp, schiffer meg kb mindenki az ellenzéki oldalon.
2023. jan. 14. 21:10
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

"#7: Nem igaz, csak az elvakult moslékosok szerint van így."

Rossz hírem van, nem vagyok moslékkoalíciós, ellenben az LMPs korszakában szavaztam Schifferre. Na ilyenkor mi a szitu ? :D

2023. jan. 14. 21:15
 13/16 anonim ***** válasza:

"A libbantok szerint amúgy ki nem volt még Fideszbérenc? Már volt a kutyapárt, jakab, fegyőr, mzp, schiffer meg kb mindenki az ellenzéki oldalon."

Plusz Puzsér, Hont, Vona, Ceglédi Zoltán, az egész Öt című ATV-s műsor tagjai, a Mi Hazánk stb. Valahogy nekem úgy tűnik, hogy aki nem ért egyet 100%-ig a libsikkel, az automatikusan Fideszbérencnek számít.

2023. jan. 14. 21:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha Schifferről van szó, akkor nem veszem komolyan. xDDDD
2023. jan. 15. 00:11
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Schiffer Andrásnak nincs igaza. Semmiben.
2023. jan. 15. 00:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát ha buknak ezzel-azzal akkor tuti tehetségtelenebbek mint akik előtte voltak.
2023. jan. 15. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!