Az európai liberális pártok a legnagyobb USA talpnyalók?
Nem?
Nem foglalkoznak az európai emberek érdekeivel csak azzal, hogy kiálljanak az USA érdekei mellett.
A német liberálisok elmentek Taiwannal tárgyalni, elmentek Zelenszkijjel bratyizni, erőltetik a szankciókat, a fegyverszállitásokat, miközben az európai emberek érdeke pont az lenne, hogy minél hamarabb lezáruljon ez a konfliktus. Minél tovább húzzák és eszkalálják annál inkább búcsúzkodhatunk az európai jóléttől.
Jöhet a kötelező sorkatonaság meg Európa felfegyverzése egy őrült demens miatt meg az elborult ideologiai harcos pénzurai miatt.

" őrült demens miatt "
Ezért be fog csengetni hozzád az FSZB :)

Ismét egyik polgártársunk logikus okfejtését olvashatjuk.
Picit hiányolm a gondolatok értékét.
Pl. csak egy "karmolás": Az érdek, hogy minél hamarabb lezáruljon a konfliktus. Válaszod a hogyanra ha már amit írzs az nem felel meg neked a következő:
8ide majd te írsz valamit.)

Putyinról ilyen csúnyát írni, kérdező?
A helyedben kerülném az ablakokat. És teát sem fogadnék el.

Szerintem a talpnyaló nem azt jelenti, amit te gondolsz. A liberalizmus sem.
Javaslom, hogy ne apádból és anyádból indulj ki az alapvető fogalmak magyarázatakor.

Tehát aki nem pincsizik az USÁ-nak az Putyin talpnyalója.
Engem hidegen hagy a nagy nyugati mintademokrácia oroszellenes rasszizmusa. Nálatok beakadt valami ideológiai lemez a nyugati propagandából, és ennek oltárán szerintetek helyes beáldozni a teljes ukrán társadalmat ezek szerint?
Nem az lenne a helyes, hogy tárgyaljanak a békéről?
Ehelyett a nagy nyugati lipsik mennek mimdenhova PROVOKÁLNI a feszültséget.
Ha Taiwanon is kiprovokálják akkor szó szerint bedől a világgazdaság.

Érzek némi zavart ez "Erőben" nálad.
"Tehát aki nem pincsizik az USÁ-nak az Putyin talpnyalója."
"Engem hidegen hagy a nagy nyugati mintademokrácia oroszellenes
rasszizmusa. Nálatok beakadt valami ideológiai lemez..."
És most,olvasd el a kérdésedet is!
Uhh! Rájöttél már? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!