A liberálisokat miért nem zavarják a migráció következményei?
Az egyik tippem az, hogy ezt a szélsőjobboldal rémhírkeltésének tartják, és nincs fogalmuk arról, mi van pl. Marseille-ben, Malmöban vagy más migránsokkal teli európai városban, ahol hatalma a bűnözés, a lepukkantság, és már teljesen elvesztek a befogadó ország kultúrájának jellegzetességei.
A másik tippem az, hogy tisztában vannak a fentiekkel, csak nem érdekli őket, mert ők jól érzik magukat egy olyan világban, ahol nincs rend, káosz van, úgy néz ki a környezetük, mint egy putri, tele van drogosokkal, színesekkel, akik egy harmadik világbeli szarfészket csinálnak az országukból. Hogy ez nekik csak egy jó poén, hogy ilyen a környezetük, ha közben szívhatják a füvüket.
A harmadik tippem az, hogy nem érzik jól magukat egy ilyen putriban, de mivel ők jó környéken laknak, nem érdekli őket az országuk, városaik többi részének lezüllése.
Mi lehet az igazság?

Na, már itt is kezded?
Németben Szilveszterkor nem tudom hány rendőr/mentős sérült meg, aztán azt mondja, hogy rendben van a közbiztonság meg zenés videókat linkelget forrásként 😂😂😂

" [link]
A kérdező itt él Magyarországon, ahol rendőröket késelnek halálra, mégis a német közbiztonság miatt aggódik. Nem csoda, hogy lövése sincs semmiről. Biztosan egy aljadékás.

"mégis a német közbiztonság miatt aggódik"
Értem, tehát mert leszúrtak egy magyar rendőrt, akkor nem lehet kritizálni a német közbiztonságot.
Elég érdekes felfogásod van.

"És akkor beszéljünk arról, hogy ottho"
Leírtam már az előbb is, hogy nem érdekel a szubjektív véleményed.
Saját magadat járatod le ezzel a baromsággal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!