Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisokat miért nem...

A liberálisokat miért nem zavarják a migráció következményei?

Figyelt kérdés

Az egyik tippem az, hogy ezt a szélsőjobboldal rémhírkeltésének tartják, és nincs fogalmuk arról, mi van pl. Marseille-ben, Malmöban vagy más migránsokkal teli európai városban, ahol hatalma a bűnözés, a lepukkantság, és már teljesen elvesztek a befogadó ország kultúrájának jellegzetességei.

A másik tippem az, hogy tisztában vannak a fentiekkel, csak nem érdekli őket, mert ők jól érzik magukat egy olyan világban, ahol nincs rend, káosz van, úgy néz ki a környezetük, mint egy putri, tele van drogosokkal, színesekkel, akik egy harmadik világbeli szarfészket csinálnak az országukból. Hogy ez nekik csak egy jó poén, hogy ilyen a környezetük, ha közben szívhatják a füvüket.

A harmadik tippem az, hogy nem érzik jól magukat egy ilyen putriban, de mivel ők jó környéken laknak, nem érdekli őket az országuk, városaik többi részének lezüllése.

Mi lehet az igazság?

2023. jan. 13. 07:19
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
95%
Ezen elvitatkozhatunk még egy darabig kérdező :D de, itt lakom Malmöben
2023. jan. 13. 08:47
 22/54 anonim ***** válasza:
93%
21es, hagyd, otthon ők mindent jobban tudnak, mint akármelyikünk Németországban, Franciaországban, Angliában, vagy épp Svédországban. Országhatárral nem találkoztak életükben, de meg tudják mondani, hogy mi milyen körülmények közt élünk... nincs értelme.
2023. jan. 13. 08:49
 23/54 anonim ***** válasza:
4%

Na, már itt is kezded?

Németben Szilveszterkor nem tudom hány rendőr/mentős sérült meg, aztán azt mondja, hogy rendben van a közbiztonság meg zenés videókat linkelget forrásként 😂😂😂

2023. jan. 13. 08:51
 24/54 anonim ***** válasza:

[link]

Hát lássuk.

Na, ez egy komoly forrás.

Beszélgessünk erről.

2023. jan. 13. 08:54
 25/54 anonim ***** válasza:
72%

" [link]

A kérdező itt él Magyarországon, ahol rendőröket késelnek halálra, mégis a német közbiztonság miatt aggódik. Nem csoda, hogy lövése sincs semmiről. Biztosan egy aljadékás.

2023. jan. 13. 08:54
 26/54 anonim ***** válasza:
90%
Nem kezdem, hanem folytatom. És akkor beszéljünk arról, hogy otthon most halt meg egy rendőr, vagy, hogy hány petárdás eset történt otthon szilveszterkor, aztán hasonlitsuk össze, hogy a két ország közt, milyen a közbiztonság, de ti otthon tutira meg tudjátok itélni, hogy milyen körülmények közt élünk itt.
2023. jan. 13. 08:56
 27/54 anonim ***** válasza:
4%

"mégis a német közbiztonság miatt aggódik"

Értem, tehát mert leszúrtak egy magyar rendőrt, akkor nem lehet kritizálni a német közbiztonságot.

Elég érdekes felfogásod van.

2023. jan. 13. 08:57
 28/54 anonim ***** válasza:
4%

"És akkor beszéljünk arról, hogy ottho"

Leírtam már az előbb is, hogy nem érdekel a szubjektív véleményed.

Saját magadat járatod le ezzel a baromsággal.

2023. jan. 13. 08:58
 29/54 A kérdező kommentje:
Kezdődik a terelés.
2023. jan. 13. 08:59
 30/54 anonim ***** válasza:
90%
Az egyikünk Németországban él, a másikunk Svédországban, úgy, hogy én rendszeresen járok más országokba is, de, soha semmilyen attrocitás sem történt se velem, se a családommal se senkivel, akit ismernék, úgy, hogy évek óta külföldön vagyunk. Persze, én tudom, hogy elszigetelt barom vagyok és a szerencse gyereke, de valahogy mégis jobban szeretem látni azt, amiről irok, mintsem otthonról egy karosszékből okoskodjak mások életéről, bárminemü tapasztalat nélkül.
2023. jan. 13. 09:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!