Benjamin Netanjahu a zsidókat is el akarja nyomni?
Ezt honnan veszed? Első olvasatra valami őskáosz konteó...
Meg amúgy köze van Orbánnak Izraelhez?
A kissebségek üldözéséről a tacskó Horthy legfeljebb órákat vesz a bevallottan konzervatív és szélsőjobboldali ultranacionális Netanjahutól.
Izraelt az Amnesty International ebben a pillanatban egy apartheid államnak tartják. És igazuk is van, ahogy a legtöbb esetben.
6-hoz tegyük hozzá, Netanyahu mögött eddig 15 év miniszterelnökség van és közben még senkit nem akart elnyomni.
Az ovi-val összehasonlításhoz: nem a "centit számolta" a magyar néphadseregben, hanem bizony 5 évig szolgált az IDF felderítõ egységénél és közben persze lõtte az arabokat. 3 évig az egyiptomi határ mellett, majd a Yom Kippur-i háborúban.
Bibi nem egy szemesztert tanult a nagymúltú Oxfordban, hanem MSC-t szerzett a MITn.
(Aminek csaknem minden szakja csaknem minden rangsorban befér a top 5-be), a doktori képzést azért hagyta félbe, mert bátyja 1976. júl. 4-én hõsi halált halt az entebbei túszmentõ akció parancsnokaként.
Netanjahu egy korrupt, kapzsi politikus, ebben nem kételkedem. De ennek ellenére, valamilyen államférfiság szorult belé. Orbánról még ezt sem lehet elmondani.
Netanjahu meg akarja tömni a saját, és a haverjai zsebét, de valahol a népe javát is akarja, ő is cionista.
Orbán meg akarja tömni a saját, és a haverjai zsebét. PONT.
Ez a külömbség Orbán és Netanjahu között.
Oké én veletek vagyok a teszkós napóleon fikázásában, de almát almával, ha lehet!
Netanjahu kormánya embereket lövet le, házakat foglal le és romboltat le. A térség vízkészletével játszik és még sorolhatnám... Nem ugyan az a szituáció.
Izraelt a palesztin terroristák folyamatosan támadják, valahol azért érthető hogy nem virágcsokrokkal viszonozzák az agressziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!