A kérdező szavazást indított:
Japán
Korea
35 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nem is tudom...
Mindkettő ország kultúráját nagyon érdekesnek tartom, és mindkettővel nagyon jó tapasztalataim voltak, amikor kintjártam (és mindkettőnek olyan jó a filmipara, hogy csak na).
Mivel a többség valószínűleg Japánra fog szavazni, én akkor Koreára adok egy voksot.
2/5 anonim válasza:
Nehéz választani, mindkét országot szeretem. Konkrétan ez a 2 ázsiai ország csak, melyet szeretek a többi mind fertő hely.
3/5 anonim válasza:
Én mindkettőt szeretem. Japánt egy fokkal jobban. Nekem kicsivel szimpatikusabbak.
4/5 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem.De Japánt egy picit én is jobban kedvelem,mint Koreát.A koreai nyelvet ugyanis mégcsak most kezdem megismerni,míg a japán nyelvet és kultúrát már régóta ismerem.
5/5 anonim válasza:
Kultura, etelek, tajak japan, modernsagban pedig korea.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!