Ha csak és kizárólag a gyakoris felhasználókon múlna az orosz-ukrán konfliktus megoldása, miféle végeredmények lennének borítékolhatóak?
Azonnali fegyverszünet az ortodox karácsony apropóján 1 éven keresztül. Jövőre hosszabbítás. Nukleáris fegyverek teljes leszerelése mindenhol, USA-ban is. Sőt, tiltott fegyvernek is lehetne minősíteni, mint korábban a vegyi és biológiai fegyvereket.
Kötelező világbéke! Akinek nem tetszik, azt elküldeném kapálni! :D
A béke kikényszerítése tényleg nehezen menne, de el lehet képzelni, mi haszonnal járna..
Keleten megy az adok-kapok, te meg Nyugatot veszed célba?
'Én azt mondom, hogy teljesítsék az ukránok Oroszország és Magyarország összes követelését.'
Miféle követelések? Tán lemaradtam valamiről?
#14 Ja, lenne egy csomó kapás ember...
Gépfegyverek helyett kapákat, tankok helyett traktorokat, bombák helyett krumplikat! Vesszen a háború, éljen az agrárium!!!
(Félig-meddig trollkodok, tudom, hogy kivetelezhetetlen. De a nemzetközi ellenségeskedés- és a fegyvermennyiség csökkentését minden szinten támogatom, beleértve a személyes célú "önvédelmi" fegyvereket is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!