Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jelenleg ki szenved a legjobba...

Jelenleg ki szenved a legjobban a világon? Ki van a legszorultabb helyzetben?

Figyelt kérdés
Szerintem első helyen Putyin van, másodikon Elon Musk.
2023. jan. 7. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
A keresztény hetero fehér ember.
2023. jan. 7. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Harmadikon megy Orbán, mert nem tudja, hogy máskor ki fogja kifizetni a homárt.
2023. jan. 7. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kiribati.

A vízszintemelkedés miatt jó eséllyel pár évtizeden belül el fog süllyedni.

2023. jan. 7. 15:40
 4/6 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Szeretnék úgy szenvedni mint Musk
2023. jan. 7. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Putyin meg Elon Musk? Még jó hogy nem az ellenzéki magyarok.

Amúgy szerintem azok a közép-afrikai nincstelen emberek, akik az elsivatagosodó, több millió négyzetkilométernyi területből próbálnak megélni Legszorultabb helyzetben pedig az van, aki ha az élelemcsomag egy nappal korábban érkezne meg, talán túl is élné az éhséget

2023. jan. 7. 17:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Nyilván arra gondoltam, hogy híres politikusok ÉS emberek közül kik vannak kényelmetlen helyzetben.

Musk azért mert valami 200 milliárdot vesztett tavaly, ami történelmi. Nyilván van még neki sok. De 300-ról 100 milliárd dollárra lemegy a számlád 1 év alatt, az úgy érdekes szitu lehet.

Putyin meg azért, mert azért ez egy erős játszma, van mit buknia és ezt csak saját magának köszönheti. Maradt volna meg abban a szerepben, amit eddig nyomatott, feje nem fájna most.

2023. jan. 7. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!