Ukrajnából hányan menekültek Oroszországba?
Abban, hogy az ukrán és a magyar ugyanúgy Németországba kell, hogy éljen, mert mindkét ország egy szrkupac. Abban, hogy a magyar politika és politikusok gerjesztenek nem létező konfliktusokat a magyarok és az ukránok közt, igy gesztust téve a ruszkiknak. Ezt nem én mondom, hanem olyan kollégák, akikkel az elmúlt években beszélgettem erről a témából. Még a kárpátaljai is röhögött a magyarellenes teóriákon, amikor a magyar gyárak ukrán vendégmunkásokkal vannak tele. És a saját elmondása alapján is alig maradt már magyar Kárpátalján, mert vagy Magyarországra mentek sokan, vagy tovább külföldre.
Az egész Putyin műve, aki szét akarja szedni az országot és újra felosztani. Én ajánlom, mindenkinek, hogy menjen el külföldre dolgozni, mert olyan emberekkel fog tudni személyesen is beszélgetni, akiket most hirtelen a magyar politika véd, vagy támad.
Nagyon más valóságot fog tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!