Az ukránoknak mért olyan sürgős meghalni, hogy még tűzszünetet sem hajlandóak tartani?
Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 15:27
31/40 anonim válasza:
30-as, melyik rosszabb, a szabad nyelvhasználat jog, és az anyanyelvi oktatáshoz való jognak hiánya, vagy amikor bombák hullanak minden irányból?
32/40 anonim válasza:
31: hogy lehet ezt a két esetet összehasonlítani...
34/40 anonim válasza:
Ha lett volna szabad nyelvhasználat nem jöttek volna a bombák.
35/40 anonim válasza:
Akartad mondani, ha nem lett volna sok nyersanyagjuk, nem jöttek volna a bombák.
36/40 anonim válasza:
Az ukrán sosem volt egy békés nép. Most megkapták.
37/40 anonim válasza:
A ruszkik nem kapták meg, miközben ők többen haltak meg. Szoktál gondolkozni, mielőtt írsz?
38/40 anonim válasza:
Legyen világos: semmi köze a kisebbségekhez a háborúnak. Simán az olajért és a gázért mennek az oroszok; már a Krím is azért kellett. Ha nem a kisebbségek vélt vagy valós sérelmei, akkor más lett volna a casus belli.
39/40 anonim válasza:
Szerintem is a kisebbségi rész csak egy apró az egészben.
Tudom hogy ocsmány ilyet mondani, mert nem csak a mostani háború miatt, hanem előtte is voltak áldozatok, de ez egy olyan dolog, amivel meg lehet hatni, befolyásolni lehet a népet.
Az "indok" nagyobb részét szerintem is a nyersanyagok teszik ki, és szerintem igenis a NATO csatlakozás és annak következményei is benne van.
40/40 anonim válasza:
31-es vagyok, múltkor azt dumálták az oroszhívők, hogy 2014 óta az ukránok több ezer oroszt megöltek, az a probléma. Akkor most hirtelen a nyelvtörvény a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!