A lengyelek Hitlert vagy Sztálint utálják jobban?
Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 16:33
A kérdező szavazást indított:
Hitlert
Sztálint
25 szavazat
3/9 anonim válasza:
Meg szerintem a Szmolenszki légi katasztrófát illetően sem igazán azonos a véleményük.
4/9 anonim válasza:
Sztálint csípták, hasítottak a Vörös Hadsereggel Berlinig.
5/9 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Nos ha lengyel lennék én első sorban hitlerre haragudnék hiszen az oroszok csak akkor "szabadithatták fel" a lengyeleket, ha Hitler elfoglalja őket.
Hitler nélkül az oroszok nem tudták volna idáig dugni az orrukat, europai támogatással.
De mondom ez én vagyok, lehet hogy Sztálint utálnák jobban mert az közelebbi emlék nekik.
6/9 anonim válasza:
Tényleg? Mert mikor 1944-ben az AK felkelést robbantott ki Varsóban, a Krasznaja Armija a közelben tartózkodott a mellette harcoló lengyel hadsereggel, de eszébe nem jutott volna, hogy a komákon segíteni kéne, sõt még hagyták is ott pusztulni az egész kompániát.
7/9 anonim válasza:
Hitlernek van egy plusza, ő legalább keresztény volt.
8/9 anonim válasza:
Az aktuális kérdés inkább az hogy Putyint vagy Orbánt vetik meg jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!