Retteg amerika ettől az elképesztő háborús fejleménytől?
10 - "TE vagy aki egy ilyen eseményről sem tudott és mást próbálsz meg leszólni miatta."
Mivel nem igaz. Hazugságról persze, hogy nem tudok. Ismét kérdezem: be tudod másolni a cikkből azt a részt, ami erre vonatkozik? "ott hagyva egy fél hadseregnek elegendő fegyvert és az összes szövetségesüket a táliboknak."
Gondolom nem, mivel nincs benne ilyen. Ennyi.
10 - Ez egyébként a legalapvetőbb vitakultúra része. Ha te állítasz valamit, neked kell tudnod ezt bizonyítani. Ha nem tudod bizonyítani, akkor valótlant állítottál.
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy bebizonyították, hogy én vagyok isten, és ha te erről forrást kérnél, azt mondanám, milyen hülye vagy, hogy nem hallottál róla.
A rettegést túlzásnak mondanám, de azért a DOD-ban dolgozók valószínűleg nem alszanak annyira nyugodtan az elmúlt egy évben.
Az USA-nak olyan szempontból nem nincs félnivalója, hogy a dominanciáját az elkövetkező 4-5 évben nincs senki, aki veszélyeztetné. Utána sem az oroszok miatt kell aggódnia, hanem Kína és később India miatt (illetve az EU miatt, ha észhez térne és sokkal függetlenebb politikát folytatna, de sajnos erre nem sok esély van).
14 - "Megtettem, bizonyítottam"
Elolvastam, de nincs benne olyan rész, amit te említettél. Ezért is kérdeztem, hogy mégis hol van ez leírva. Te nem tudtad ezt bemásolni, tehát valójában a forrás, amit adtál, nem támasztja alá azt, amit állítasz.
Elég kínos, amikor hivatkozol valamire, és nem tudod a saját forrásodból azt kihalászni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!