Miért nem segítünk többet az ukránoknak?
Ha jelentősebb katonai segítséget, és pénzt adnánk és nekik talán jobban bánnának az ottani magyarokkal. Pl 155 mm-es tüzérségi lőszert tudnánk bőven szállítani.
A régi tipusú légvédelmi rakétarendszereinket is úgy ahogy van odaadhatnánk nekik, ráadasul valószínűleg kaphatnánk helyette korszerű NATO rendszereket mint a szlovákok.

"Éppen azért hogy jobb legyen a kárpátaljai magyarok helyzete."
Ahhoz elég lenne a hozzád hasonló antimagyar szardarabokat felcsüngetni, ha egy se lenne aki a rezsimet támogatná, akkor a magyarok helyzete már rég jó lenne.

"és Magyarországot erősítsék a munkájukkal és tudásukkal,"
Na csak az hiányozna, hogy a mindenhez is /azaz semmihez/ értő ukrán "szakemberek" mégjobban ellepjék az országot!

"Én a Kárpátaljai magyarságra értettem ezt, nem az Ukránokra. Az ott élő Ukránok az Ukrán kormány feladata legyen."
Az ukrán kormány irtja az ott élő magyarságot. Neki ez az egyetlen feladata jelenleg.

#18 Ember, ezért mondom. Fogja magát a magyar kormány aki mossa az agyatokat és indítson lakás és megélhetési támogatást a Kárpátalján terrorizált MAGYAR (NEM ukrán) embereknek, költözzenek ide és gazdagítsák az Országunkat.
Neked ezzel turbó magyarként és feketeöves ukránellenesként miért van problémád?

Nem hiszem hogy a katonai segítségtől öribarik lennénk.
Biztos jó pontot érne náluk, megköszönnék, de kétlem hogy a kisebbség helyzete javulna. Azt csak feltételezem hogy követelnének hogy még még még adjunk.
A nyelvtörvény célpontja is tudtommal eleve az orosz kisebbség volt, a magyar pedig csak a "járulékos vesztesége".
Tudom le leszek pontozva e mondat miatt, de a gyűlöletük, a robbantgatás, gyújtogatás, műemlék rongálás, a kisebbség ellenesség miatt van, nem azért mert nem kapnak tőlünk katonai támogatást.
Kétlem hogy a ukrajnai kisebbségek helyzete valaha is javulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!