Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem segítünk többet az...

Miért nem segítünk többet az ukránoknak?

Figyelt kérdés

Ha jelentősebb katonai segítséget, és pénzt adnánk és nekik talán jobban bánnának az ottani magyarokkal. Pl 155 mm-es tüzérségi lőszert tudnánk bőven szállítani.

A régi tipusú légvédelmi rakétarendszereinket is úgy ahogy van odaadhatnánk nekik, ráadasul valószínűleg kaphatnánk helyette korszerű NATO rendszereket mint a szlovákok.

2022. dec. 29. 21:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%

"Éppen azért hogy jobb legyen a kárpátaljai magyarok helyzete."

Ahhoz elég lenne a hozzád hasonló antimagyar szardarabokat felcsüngetni, ha egy se lenne aki a rezsimet támogatná, akkor a magyarok helyzete már rég jó lenne.

2022. dec. 29. 22:19
 12/26 A kérdező kommentje:
#12 Ha nem tűnt fel épp az ottani magyarokon akarok segíteni. Ha nem javítják a helyzetüket, nem kapnal semmit, ha igen, megkapják a fegyvereket.
2022. dec. 29. 22:19
 13/26 anonim ***** válasza:
45%
Ha annyira rossz Kárpátalján, és a magyar kormány 0-24-be ezt propagálja miért nem indít programot arra, hogy esetleg azok az emberek ideköltözzenek és Magyarországot erősítsék a munkájukkal és tudásukkal, és a saját országukba tudjanak élni?
2022. dec. 29. 22:31
 14/26 qkker1 ***** válasza:
46%

"és Magyarországot erősítsék a munkájukkal és tudásukkal,"

Na csak az hiányozna, hogy a mindenhez is /azaz semmihez/ értő ukrán "szakemberek" mégjobban ellepjék az országot!

2022. dec. 29. 22:39
 15/26 anonim ***** válasza:
42%
#17 Én a Kárpátaljai magyarságra értettem ezt, nem az Ukránokra. Az ott élő Ukránok az Ukrán kormány feladata legyen.
2022. dec. 29. 22:42
 16/26 anonim ***** válasza:
77%
Jelenleg egyedul karpataljan nem kell felni raketaktol. Es igen, jobb az oroszokkal joban lenni mert a nyugatot mar ismerjuk. A szajuk nagy, egy darabig hergelik penzelik az ukranokat, aztan felhuznak egy falat a gazdag nyugati orszagok, a tobbit meg oda vetik koncnak. A ruszkikat nem lehet legyozni mert sokan vannak emberileg, teruletileg, asvanykincsben, gabonaban es az olajat gazt mindig el fogjak tudni adni. Az amcsik es europa hamarosan feladja, foleg amikor mar a gazdagok koreben is jol erzekelheto lesz az eletszinvonalromlas.
2022. dec. 29. 22:42
 17/26 anonim ***** válasza:
44%
@20 10 hónap alatt már megszámolni sem tudom hányszor telt el az a két hét, ami alatt most már tényleg tutira bedarálják az oroszok az ukránokat. Kilóg a popsi a gatyóból, az van.
2022. dec. 29. 22:47
 18/26 anonim ***** válasza:
55%

"Én a Kárpátaljai magyarságra értettem ezt, nem az Ukránokra. Az ott élő Ukránok az Ukrán kormány feladata legyen."

Az ukrán kormány irtja az ott élő magyarságot. Neki ez az egyetlen feladata jelenleg.

2022. dec. 29. 23:02
 19/26 anonim ***** válasza:
37%

#18 Ember, ezért mondom. Fogja magát a magyar kormány aki mossa az agyatokat és indítson lakás és megélhetési támogatást a Kárpátalján terrorizált MAGYAR (NEM ukrán) embereknek, költözzenek ide és gazdagítsák az Országunkat.

Neked ezzel turbó magyarként és feketeöves ukránellenesként miért van problémád?

2022. dec. 29. 23:11
 20/26 anonim ***** válasza:
80%

Nem hiszem hogy a katonai segítségtől öribarik lennénk.

Biztos jó pontot érne náluk, megköszönnék, de kétlem hogy a kisebbség helyzete javulna. Azt csak feltételezem hogy követelnének hogy még még még adjunk.

A nyelvtörvény célpontja is tudtommal eleve az orosz kisebbség volt, a magyar pedig csak a "járulékos vesztesége".

Tudom le leszek pontozva e mondat miatt, de a gyűlöletük, a robbantgatás, gyújtogatás, műemlék rongálás, a kisebbség ellenesség miatt van, nem azért mert nem kapnak tőlünk katonai támogatást.

Kétlem hogy a ukrajnai kisebbségek helyzete valaha is javulni fog.

2022. dec. 29. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!