Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elvesztettem a fonalat! Hol...

Elvesztettem a fonalat! Hol tart jelenleg az ukrán-orosz háború? Ki fog győzni?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 éve szerencsétlenkednek egymással, de egy ideje már annyira érdektelen dögunalom a téma, hogy azt se tudom most milyen státuszban van a háború. Meddig fog még menni ez az alibizés?

A legutóbbi hír amit olvastam, hogy az ukránok valami orosz repülőbázist támadtak. Ez mit jelent a háború kimenetelében? Van most aki győzelemre áll?

Vagy jövőre várható már valakitől végső győzelem?

Jó lenne ha végre vége lenne mert a covid, barátok közt, izaura vagy a fűszálak növekedésének szemlélése kész izgalom ehhez az orosz-ukrán háborúhoz képest.

2022. dec. 29. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14%
Az orosz győzelem nem kérdés. Ukrajna kivéreztetése folyik, komoly ellentámadás amerikai részről már nem várható. A háború vége azon múlik, hogy az USA mikor ad parancsot elenskijnek a megadásra.
2022. dec. 29. 14:24
 12/14 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem meg készülődik egy olyan terv is, hogyha megroppannak az ukik a keleti fronton, és a ruszkik előre tőrnek a Dnyeperig, békefenntartónak álcázott NATO katonák bevonulnak nyugat-ukrajnába. Ennek az egységnek a gerincét a lengyelek adnák, meg pár szatelit állam katonái, meg az USA. Létrejönne egy befagyott konfliktus, mint Koreában, aztán 40-50 év alatt lenyugodnának a kedélyek. A lengyelek most hívnak be 250 ezer tartalékost, a hadkötelesek tömegei lécelnek le a behívó elől nyugatra, kocsisorok állnak a határokon. Az átlag ember, főleg aki a hazug komcsi világban nevelkedett, megérzi előre mikor üt be a gebanc, gondolom ezért is lécelnek le, nem akarnak ágyútöltelék lenni az USA kedvéért.
2022. dec. 29. 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:
55%

Ez vágyvezérelt gondolat, hogy az oroszok eljutnak a Donbasz felől a Dnyeperig. Pedig solarGyula, elég racionális kommenteket szoktál írni, de az oroszokkal nagyon elfogult vagy. Erről a lengyel menekülésről valami linket bedobhatnál, mert nagyon lehetetlen és szürreális.

2022. dec. 29. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:
64%

Most átnéztem pár híroldalt, sehol semmi erről a lengyel mozgósításról, illetve a hadkötelesek meneküléséről. És ne gyere azzal, hogy elhallgatják, mert a mai világban ilyen volumenű híreket, ahol már egy 6 éves kezében is okostelefon van, nem tudnák elhallgatni.

2022. dec. 29. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!