Az USA a jövőben "Amerikai Birodalommá" alakul (diktatórikus vezetéssel)?
20:11
Már most hibrid rezsim van (Freedom House)
“ Nem hiszem. Az USA és a nyugat a birodalmi pályája hanyatló fázisába lépett és nem tudom, van-e visszaút.”
Ezt mondták úgy tudom az MSZMPsek, most ugyan ezt mondják a komcsi fideszesek… Ideje lenne nem a propagandát nézni, hanem a szemeddel látni
Nem vagyok Fideszes, Magyarország is hanyatlik. Egy birodalom nem egy nap alatt omlik össze, hanem generációkon keresztül hanyatlik. Nem biztos, hogy megérjük az összeomlást, de ettől nem vádolnám meg azzal a nyugati civilizációt, hogy stabil és fenntartható.
A kommunizmus egy széljegyzet a Szovjetunió nem is igazán nevezhető birodalomnak, gyakorlatilag Oroszország hanyatlásának volt a terméke, a szovjet uralom alatt továbbra is végig folyamatos hanyatlás zajlott és ez folytatódott is Putyin alatt is. Valószínűleg ezt az MSZMP is tudta attól függetlenül, hogy az ellenkezőjét kommunikálta.
22:13
Na, ha így mondod akkor egyetértek… Valójában a világ hanyatlik, kivétel nélkül, ki lassabban ki gyorsabban…megy a levesbe…de ez inkább szellemi hanyatlásnak nevezném. (nem, nem tudásilag értem). És még a hava csak ez után jön…főleg majd amikor a világvallás és egységes “világkormány” feláll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!