Az Amerikai Egyesült Államokban a lakosság mekkora része néger vagy keverék?
Figyelt kérdés
Pusztán kíváncsiságból kérdezem.2022. dec. 28. 18:50
2/8 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm.
2022. dec. 28. 19:01
3/8 A kérdező kommentje:
És azt lehet tudni hogy a négerek aránya most növekszik vagy csökken ott? És mennyivel? Ha valaki tudja, akkor a válaszát előre is köszönöm.
2022. dec. 28. 19:02
4/8 anonim válasza:
#3: Én úgy hallottam, ők is fogynak ott, de ez nem megerősített infó.
5/8 anonim válasza:
#3 leginkább stagnál az arányuk.
A latinók száma nő rohamosan.
6/8 A kérdező kommentje:
5. Igen, azt tudom. Délen már nagyon sok olyan település van, ahol a spanyolt többen értik az angolnál. Elég érdekes demográfiai átalakulás. Csak a feketék arányát nem tudtam, hogy hogyan változik. Én is úgy hallottam, hogy a teljes népességbeli arányuk változása nem jelentős semmilyen irányban.
2022. dec. 28. 22:15
7/8 anonim válasza:
#6: Ha hagyják, akkor Észak-Amerika is olyan lesz, mint Dél-Amerika. De hát, ha a hülyék ezt szeretnék...
8/8 anonim válasza:
14% jelenleg az arányuk.
2009-ben 38, 2010-ben már 42 millióan voltak. 2020-ban ez a szám 47 millió, tehát dinamikusan növekszik. Érdekes, hogy 1950 óta kb 4 millióval növekszik a számuk évtizedenként.
Egyébként önbevallásos alapon működik, tehát nyilván magasabb lehet a valós szám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!