Oroszpártiak, ilyen világban szeretnétek élni? Ezeknek szurkoltok?
Szláv sz@r mind a két népség, talán egy nüansznyival az oroszok kultúráltabbak, valamivel fejlettebbek.
Igazából amit én szeretnék, az az, hogy a ruszkik b@sszák szét az ukránokat és maradjanak ott maguknak, ahol vannak. Itt, mivel eu és NATO tagok vagyunk, Putyin nem fog erősködni, de ha esetleg mégis, akkor a NATO szerintem a sorsunkra hagy minket.
Tehát összegezve, amit szeretnék: a ruszkik ciánozzák ki ukrajnát, vegyék át, anektálják, vagy csináljanak amit akarnak a szlávok egymással es maradjanak is ott.
"Férfiként mennek haza a frontról"
Koporsóban mennek haza a frontról.
Ha szerinted ez a durva én ma láttam egy videót amin egy orosz fogolynak először levágják az ujjait majd lelocsolják benzinnel és felgyújtják amibe nem hal bele ezért kiszúrják a szemeit csak azután végzik ki.
Linket ide most nem csatolok, nem akarok mély traumát okozni senkinek (nekem a látottak azt okoztak) a videó nem rossz minőségű, nem pixeles mindent látni és hallani is. aki telegrammon követ ilyen oldalakat biztos megtalálja mindenesetre nekem sok volt
Most ez lehet rideg lessz de viszonylag jól megúszták. 1. Fsz tudja mi volt a pozíciójuknál hogy inkább leléptek onnan. Lehet hogy halottak lennének. Így pár zúzódással esetenként töréssel de megússzták.
2. Lényegében parancsmegtagadás/dezertálás miatt ezért bizony agyon szokják lőni az embert. (aztán lehet az is lett a sorsuk, kitudja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!