Melyik oldalt támogatjátok most hogy már 10 hónapja folyik az orosz-ukrán háború ?
Gondolom hogy már voltak ilyen típusú közvélemény kutatások ezen az oldalon , de mivel hogy már eltelt tíz hónap a háború kezdete óta ( illetve már csak amiatt is hogy most karácsony tájban valószínűleg sokan ráérnek részt venni egy ilyen fajta közvélemény kutatásban ) szerintem érdemes megismételni az egészet ...
Amúgy meg azért írtam be szokatlanul sok választási opciót a szavazási opciók közé , mert őszintén szólva már szokatlanul sok különböző állaspontot olvastam és/vagy hallottam ezzel a háborúval kapcsolatban , tehát azért vagyok kíváncsi arra hogy vajon mennyire eltérőek az itteni vélemények ezt a témát illetően .
"Nem is ez benne a legrosszabb, hanem az, hogy civilek vére folyik."
Szóval ha valaki katona, akkor nyugodtan dögöljön meg az országa vezetői miatt, de ha civil, akkor már hatalmas baj, ha baja esik? Értem én, hogy ők katonák, de nekik folyik a legtöbb vérük.
Jobbára ukrajnát támogatom. Bár az "egyéb" lehetőséget jelöltemmeg.
Az elcsatolt területeket visszakapjuk vagy legalább autonomiát kapnak.
A többi nem izgat igazán. De ha már ukrajnához tartozik akkor tartozzon oda.
A poszt szovjet nagyoroszország eszmélye miatt. Ha putyin bezsákolta volna őket, akkor kapott volna mauzoleumot mint Lenin atyuska,és posztmorten szemelyi kultuszt mint sztálin.
Ez azért helyretette volna a lelkét,mint ex KGB-s neki a régi rendszer feküdt...bár a jelenleigiben is jól elvan...
#19: Ukrajna és Oroszország között évek óta konfliktus van.
Miért támadnának meg minket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!