Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A nagy maffiózók közt sokan...

A nagy maffiózók közt sokan "elkaphatatlanok"?

Figyelt kérdés

Ezt alapból az ilyen nagy külföldi drog/prostitúcióra való kényszerítés/zsarolási módszerekkel foglalkozó maffiózókra értem. Tudom én, hogy sokat elkaptak már, de nyilván vannak akiket nem.

Ugye ha valaki drogban utazik, akkor tulajdonképpen mindenki tőle kapja az anyagot, még ha közvetve is. Tehát kell lennie valami kis piti dílernek, aki használtható dolgot tud mondani a nagyobb halakról nem? Vagy ha valaki zsarolási pénzeket szed, akkor elvileg a rendőrségnek el kéne kapnia, de ha ez gyakorlatban mindig működne, nem lenne ilyen bűnözés se sehol.

A nagy maffiák azért működnek sokszor, mert a törvény emberei (rendőrök, ügyvédek) valamennyi tagja benne van?

Az nem opció, hogy elkapják egyik tagot és kihúzzák belőle az infót? Tudom ez nem legális, de ilyen szükség törvényt bont alapon.

2022. dec. 19. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak Sintér. Sintér is csak azért, mert az olajügyekből olyanokat tud, ha elkezdene beszélni nagyon sokan ülnének. Nem mernek hozzányúlni.
2022. dec. 19. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A maffiák ezer szállal kötődnek a politikusokhoz és a rendőrséghez.
2022. dec. 19. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Sintér most elkezdene énekelni a teljes parlament leülne. És még többezren azon kívül. Ennyi hely meg nincs a börtönökben. Szibériába kéne őket vinni munkatáborba.
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igaz.

A politika és a maffiahálózat összezár mindenhol, így csak a kisebb halakat dobják fel papíron, aztán titokban házi őrizet vagy lepapírozva le sem csukják az illetőt.

Sőt, menet közben, felsőbb utasításra még a nyomozást is megszüntetik.

5/7 A kérdező kommentje:

"A maffiák ezer szállal kötődnek a politikusokhoz és a rendőrséghez."

Azt azért eléggé nehéz elhinni, hogy ez mindenhol így lenne. Főleg "rosszléti" helyeken tudom ezt elképzelni. Mondjuk Latin vagy Dél-Amerika. De mondjuk egy Ausztriában kevésbé.

2022. dec. 19. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:

"Sintér most elkezdene énekelni a teljes parlament leülne. És még többezren azon kívül. Ennyi hely meg nincs a börtönökben. Szibériába kéne őket vinni munkatáborba."

Ez Pintér Sándor akar lenni? Tényleg nem tudom. De a kérdés meg nem Magyarországra vonatkozott és nem is a korrupt politikai bűnözőkre.

2022. dec. 19. 18:14
 7/7 A kérdező kommentje:

A kérdés az ilyen drogbárókra, emberkereskedőkre, zsarolókra vonatkozik.

Tehát nem a korrupt politikusokra és nem is Magyarországra!

2022. dec. 19. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!